Субота , 20.04.2024

Тернопіль прийматиме фінал Кубка України з футболу

Фінальний матч Кубка України, який відбудеться у середу, 13 травня (за місяць до старту Євро’2020) прийме Тернопільський міський стадіон.

Про це повідомили міський голова Тернополя Сергій Надал, голова Української асоціації футболу Андрій Павелко та голова Тернопільської асоціації футболу Тарас Юрик.

До останнього проведення вирішального кубкового матчу в нашому місті було під питанням через проблеми з організацією телетрансляції, зокрема відсутності трансляційних вишок, пише Терноград.

Однак ми пам’ятаємо, як швидко вдалося усунути цю проблему влітку 2013-го, коли матчі нашої «Ниви» взявся транслювати телеканал «Футбол».

Отож, гадаємо, що це не складе суттєвої проблеми й цього разу. До речі, головним фаворитом Кубку України нині є київське «Динамо», яке вже на стадії 1/8 фіналу вибило з розіграшу донецький «Шахтар».

Разом з «Динамо» на приз поки претендують ще 7 команд: 4 з прем’єр-ліги, дві — з першої та одна в статусі любителів. Жеребкування чвертьфінальної стадії має відбутися до кінця року.