Четвер , 25.04.2024

10 переваг онлайн-кредитів

У нашому житті наступають моменти, коли з’являється термінова необхідність в грошах.

онлайн-кредит

Не завжди вдається позичити у рідних і знайомих, але рішення є, і воно тут! Такий варіант, як кредит-онлайн https://alexcredit.ua/ru/Ternopil підходить для багатьох, головне мати при собі паспорт, ідентифікаційний код і доступ до Інтернету.

Даний спосіб дає можливість оформити заявку, не виходячи з дому; крім того, можна взяти кредит-онлайн без довідок про доходи.

В основному часу на оформлення потрібно не більше 30 хвилин (швидкість обробки, відсутність черг – проблема вирішується в рекордні терміни).

Отже, 10 переваг онлайн-кредиту:

Простота. Для отримання грошей не потрібно виходити з дому чи офісу. Оформити кредит онлайн може будь-яка людина, завдяки простому інтерфейсу сайту alexcredit, зрозумілому і зручному для всіх. Необхідно лише заповнити запропоновану анкету, і в найкоротші терміни гроші з’являться на вашій картці.

Економія часу. Маючи комп’ютер або телефон і доступ до Інтернету, вам не доведеться відвідувати банки, щоб знайти більш вигідну пропозицію. Також варто взяти до уваги, що з використанням онлайн-сервісу ви забудете про черги, в яких можна провести пів дня.

Незалежність. Не потрібно підлаштовуватися під графік роботи фінансових установ: взяти позику онлайн можна в будь-який час доби, в будні і вихідні. Якщо гроші знадобилися пізно вночі, ви без проблем можете оформити кредит і миттєво його отримати. Позичити можна навіть з телефону, тому при поході в магазин, далеко від будинку, де вам сподобається річ, на яку немає потрібної суми, такий спосіб дуже виручить. Цей плюс є найістотнішим при виборі між кредитним онлайн-сервісом і звичайним банком.

Лояльність. Ми надаємо до 3000 грн. у вигляді першого кредиту. Під час повторного звернення можна взяти більшу суму, для постійних клієнтів надається кредит у розмірі до 12000 грн.

Прозорість. Розрахувати кредит онлайн можна на спеціальному калькуляторі, представленому на сайті. Так ви відразу зможете стежити за нарахованими відсотками і побачити суму, яку потрібно буде заплатити в результаті. У вас також з’явиться можливість самостійно коригувати розміри позик і погашень, вибравши найбільш підходящий варіант.

Невеликі суми. В основному банки зацікавлені в кредитах на великі суми, тому якщо вам потрібна невелика фінансова підтримка, онлайн-кредит – найкраще рішення.

Відсутність необхідності в зборі паперів. Не потрібно ніяких довідок про доходи, про працевлаштування тощо. Досить знати реквізити своїх документів (ІІІН, № паспорта), а також мати при собі картку або відкрити поточний рахунок в банку, і гроші будуть у вашому розпорядженні.

Конфіденційність. Нашим клієнтам не потрібно повідомляти про те, навіщо знадобилися гроші. Багато банків відмовляють в отриманні фінансів, бо не зазначена мета. З нашої онлайн заявкою на кредит ви можете взяти необхідну суму без незручних запитань і витратити її на будь-які ваші потреби.

Зручність погашення. Погасити кредит так само легко, як і взяти. Просто перерахуйте гроші зі свого рахунку на рахунок сервісу, оплатіть в касі або терміналі. Ви самі можете вибрати зручний спосіб погашення онлайн-кредиту.

Доступність. Надання у нас кредиту не викличе проблем, якщо у вас повнолітній вік. У компанії є своя система моніторингу, що займається перевіркою позичальника, але в більшості випадків надається позитивний результат, так як умови більш м’які.

За час роботи зручність сервісу онлайн-позик alexcredit вже встигли оцінити десятки тисяч людей по всій Україні. Уникайте черг та збору зайвих паперів, економте час і нерви, користуючись нашими послугами для позики грошей.