П’ятниця , 29.03.2024

Президент Зеленський призначив першого голову РДА на Тернопільщині

22 січня Володимир Зеленський підписав ропорядження про призначення на посаду голови Теребовлянської РДА Яреми Шатарського.

“Призначити ШАТАРСЬКОГО Ярему Дмитровича головою Теребовлянської районної державної адміністрації Тернопільської області” – йдеться в розпорядженні №34/2020-рп.

Ярема Шатарський у політиці ще з 1998 року, пише “Реально”. Тоді він балотувався в народні депутати від Республіканської Християнської партії, проте не був обраним. Тоді ж балотувався в депутати Тернопільської міської ради 3-го скликання, але знову безуспішно.

2002 року Шатарський вдруге спробував стати міським депутатом (за мажоритаркою). 2006-го – втретє, у списку від Українського Народного Блоку Костенка і Плюща, і знову невдало. 2015-го був кандидатом у Тернопільську міську раду за списком партії «Народний контроль», проте міським депутатом не став.

В 2015 році балотувався до Тернопільської міської ради від партії “Народний контроль”.

Водночас син Яреми Шатарського – Артур Шатарський – на дострокових парламентських виборах був довіреною особою кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» по ОВО №167 Володимира Гевка. Тепер працює його помічником-консультантом на постійній основі за трудовим договором.

Читайте також:
Дав шанс: Зеленський не прийняв відставку Гончарука з посади прем’єр-міністра