П’ятниця , 29.03.2024

Системи GPS моніторингу компанії СКТ позбавлять ваш транспорт зайвих розходів

Завдяки сучасним технологіям питання контролю роботи комерційного автотранспорту ефективно вирішується.

системи контролю транспорту

Кожен, хто керував парком комерційного транспорту, неодмінно стикався з проблемою достовірності звітності щодо використаного пального та дотримання заданого маршруту. Та довести невідповідність у цій сфері дуже важко, а дехто думає, що й взагалі неможливо…

Можливо! Принаймні в цьому впевнені у компанії «Системи контролю транспорту», і мають для цього всі підстави. Вони запроваджують на фірмах своїх клієнтів системи GPS моніторингу https://ckt.in.ua/services/gps/, і дуже швидко все таємне стає явним.

Системи СКТ чітко відслідкують повний маршрут та час простою машин, а отже, вирахують  кількість справді використаного пального та необхідний час для здійснення того чи іншого завдання. Відтак, маніпуляції з боку недобросовісного працівника стають неможливими.

Ті, хто вже скористався системами GPS моніторингу вражені отриманими результатами. Адже часто керівництво автотранспортного підприємства навіть не здогадується про обсяги і масштаби зловживань, які іноді вимірюються десятками тисяч гривень зайвих розходів.

Для тих же, хто досі сумнівається у доцільності проведення такого моніторингу, СКТ пропонує на цілком безкоштовній основі тестове встановлення GPS-трекерів на ваших автомобілях та їх роботу в повнофункціональному режимі.

Завдяки цим технологічним пристроям клієнт отримає високоточне визначення пробігу транспортних засобів, швидкості та інших важливих показників.

Окрім цього можна визначити місце, час і тривалість зупинок автомобілів. І при цьому повний маршрут руху за будь-який необхідний період відображатиметься на географічній карті.

Місце розташування транспорту та його стан відслідковується у реальному часі із диспетчерського місця.

У випадку виникнення нестандартних ситуацій – напад на автомобіль, дорожньо-транспортна пригода чи поломка, інформація про це відразу надходитиме до диспетчера.

Окрім цього є можливість підключити додаткові датчики для отримання інформації на диспетчерський пункт про рівень і витрати пального, тривалість роботи пристроїв автомобіля тощо.

Таким чином завдяки послугам компанії СКТ ефективність роботи автопарку можна підвищити до максимуму – системи GPS моніторингу позбавлять ваш транспорт зайвих розходів. Не зволікайте, економте свої ж гроші.