П’ятниця , 29.03.2024

Вифлеємський Вогонь Миру засвітили у 450 населених пунктах Західної України

Компанія «Контінентал» уже в черговий раз підтримала міжнародну щорічну скаутську акцію до Різдвяних свят – «Вифлеємський Вогонь Миру».

Її суть полягає в передачі символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа у Вифлеємі. Зі Святої Землі вогонь поширюють у різні країни та міста. Це полум’я символізує добро, мир, затишок та долаючи кордони єднає християн по всьому світу.

«Вогонь любові, вогонь добра, неси у світлі ліхтаря…» – урочисто заспівали тернопільські пластуни, передаючи лампадку з вогнем працівникам у центральному офісі «Контінентал Фрамерз Груп». А вже до кінця грудня пластунські осередки разом із регіональними представниками Компанії спільними зусиллями поширили Вифлеємський Вогонь Миру у п’яти областях України: Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій. Полум’я передали у сільські та обласні територіальні громади, лікарні, школи. Компанія «Контінентал» допомагає у реалізації цієї світлої християнської акції, адже розуміє важливість духовної єдності українців. Такі проекти допомагають зберегти та зміцнити віру у серці кожного християнина.

– Компанія вже четвертий рік поспіль долучається до цієї акції. Ми спільно з пластунами поширюємо цей вогонь в 450 населених пунктах, основна допомога полягає в організації процесу закупівлі лампадок та свічок, виготовленні календарів та буклетів, забезпеченні, з нашого боку, пальним та сприянні з логістикою. Цьогоріч на організацію проєкту Компанією виділено 80 тисяч гривень, – зазначив Назарій Карпин, провідний менеджер соціально-інвестиційного відділу Компанії «Контінентал».

Вогонь Вифлеємської зірки розпочали передавати ще у грудні, щоб кожен вірянин зміг запалити ним свічку на Святу Вечерю. А зберігатиметься священний вогник у домівках щонайменше до 19 січня – свята Водохреща, після цього його можна буде погасити.

Читайте також:
“Контінентал” підсумував виробничий сезон і нагородив кращих працівників