П’ятниця , 19.04.2024

Письменниця Ірина Мацко розповість про “Секрети українського щастя”

У вівторок, 21 січня, у гастропабі “Natura”, що на вул. Шептицького, 11, відбудеться нестандартна презентація книжки відомої тернопільської письменниці, казкарки Ірини Мацко “Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи”.

Книга нещодавно вийшла у київському видавництві САМІТ-КНИГА.

Захід розпочнеться о 19.00. Презентація буде із призами, чаєм та смаколиками від найзатишнішого хюжного закладу Тернополя, адже його власник є поціновувачем та знавцем теми Хюґе у світі.

“Це перша презентація із циклу презентацій Україною так званого “Туру Щастя”. – зазначає авторка Ірина Мацко. – Тема щастя, вміння його відчувати, бачити навколо і радіти дрібницям – головне, що має навчитися і усвідомити кожен українець. Адже у цьому є відповідальність за своє щастя, своє життя, відносини, дім, місто, країну. Це розуміння того, що ми творимо своє щастя самі”.

Учасниками презентації будуть гості із Києва: директор видавництва САМІТ-КНИГА Іван Степурін, модеруватиме захід відома українська письменниця та перекладачка Леся Мудрак. Також під час заходу можна буде послухати пісні в авторському виконанні відомого поета, композитора та співака Сергія Лазо.

Хюґе (hygge) — це скандинавське слово, яке означає настрій затишку та комфортного спілкування з почуттям благополуччя і задоволеності.