П’ятниця , 26.04.2024

Поблизу Тернополя затримали “рішалу”, яка за гроші допомагала отримати водійське посвідчення

У селі Підгороднє Тернопільського району за підозрою у хабарництві працівники внутрішньої безпеки поліції затримали 33-річну жінку.

Спритниця вимагала винагороду у розмірі 6400 гривень за допомогу в успішному складанні іспитів для отримання водійського посвідчення, інформують у прес-службі обласної поліції.

Жінка пообіцяла 26-річному чоловікові вплинути на прийняття рішення щодо успішної здачі екзамену у сервісному центрі МВС. Також вона пообіцяла надати аналогічну допомогу і двом знайомим вказаного чоловіка. За усе це вона просила 6400 гривень.

Інформацію про особу, яка пропонує посередницькі платні послуги, отримали працівники департаменту внутрішньої безпеки поліції.

Відтак, спритницю отримали на місці її роботи – в одному з офісів у селі Підгороднє, що поблизу Тернополя. Затримання відбулося після того, як посередниця, а в народі кажуть “рішала”, отримала гроші.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 369-2  (зловживання впливом) ККУ. За скоєне фігурантці загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Також проводиться перевірка щодо можливої причетності до незаконних дій співробітників сервісного центру МВС.

Читайте також:
На Тернопільщині затримали посадовця на хабарі 20000 гривень