Вівторок , 16.04.2024

Погода на Тернопільщині: циклон “Юлія” затримується іще на добу

Над Україною розташувався циклон “Юлія”, який протримається ще добу

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в ефірі телеканалу Еспресо.TV.

“Саме зараз над Україною розташувався циклон, який назвали Юлія. Циклон залишатиметься ще добу над Україною, поступово зміщуючись у східному напрямку”, – попередила синоптик.

Отож, у вівторок, 25 лютого на Тернопіллі очікується:

У Тернополі вночі 0°, вдень +3…+6°. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці йтиме сніг. Удень та ввечері опадів не очікується.

У Бережанах вночі 0°, вдень +3…+7°. Вранці піде дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Борщеві вночі +1°, вдень +3…+6°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочнеться сильний дощ зі снігом, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Бучачі вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Гусятині вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Заліщиках вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається у Чорткові увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Збаражі вночі +1°, вдень +3…+6°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочнеться сильний дощ зі снігом, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Зборові вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Кременці вночі +1°, вдень +3…+6°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочнеться сильний дощ зі снігом, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Козові вночі 0°, вдень +3…+7°. Вранці піде дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Ланівцях вночі +1°, вдень +3…+6°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочнеться сильний дощ зі снігом, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Монастириській вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

 

У Підволочиську вночі +1°, вдень +3…+6°. Весь день буде хмарним. Вранці очікується дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Підгайцях вночі 0°, вдень +3…+7°. Вранці піде дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Теребовлі вночі 0°, вдень +3…+7°. Вранці піде дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Чорткові вночі 0°, вдень +4…+7°. Хмарна погода протримається у Чорткові увесь день. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У Шумську вночі +1°, вдень +3…+6°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочнеться сильний дощ зі снігом, який незабаром припиниться. Ввечері очікується дрібний дощ.