Четвер , 28.03.2024

У Млинівцях працівник поліції скоїв смертельну аварію – загинув 49-річний чоловік

Одна людина загинула, іншу з травмами доправили до лікарні – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди на Кременеччині.

Під колесами автомобіля Mercedes в селі Великі Млинівці опинилося двоє пішоходів. Про це інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області, пише Терноград.

За попередньою інформацією, аварія трапилася сьогодні, 12 лютого, близько 19:10. За кермом іномарки перебував вільнонайманий працівник Кременецького відділу поліції-провідний інспектор сектору логістики. Дорога не освітлювалися, а потерпілі йшли узбіччям дороги.

В результаті наїзду чоловік, 1971 року народження, помер до приїзду бригади швидкої, жінку госпіталізували. Кермувальника освідчили на стан алкогольного сп’яніння.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення даної автопригоди в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Читайте також:
У Тернополі п’яний водій “Рено” на швидкості в’їхав у “Тойоту” і втік з місця аварії (ФОТО)

One comment

  1. Якби цей даун дотримувався безпечної швидкості, рухався до 50 км на годину в населеному пункті у темно пору добу, то людей на узбіччі помітив би. А так посадити тварюку