Четвер , 25.04.2024

Евакуація з Китаю: розпочалась реєстрація на спецрейс до України

На виконання рішення Уряду України, Посольство, в межах компетенції, завершило всі підготовчі заходи щодо вивезення громадян України з міста Ухань та інших міст провінції Хубей.

В евакуаційному списку 48 громадян України та 29 іноземців, інформує Посольство України в КНР.

Перші пасажири літака українського спецрейсу, які прямують із найвіддаленіших куточків провінції Хубей, уже в дорозі до міжнародного аеропорту Тяньхе (м.Ухань).

Усі громадяни України та іноземці, які будуть евакуйовані в Україну, вже сіли в автобуси, і частина з них вже прибула до терміналів міжнародного аеропорту м.Ухань.

Усі евакуйовані вже доставлені до міжнародного аеропорту м.Ухань.

Розпочалася реєстрація пасажирів і багажу на спецрейс авіакомпанії SkyUp. Пасажири українського рейсу в обов’язковому порядку проходять санітарний контроль на предмет виявлення ознак захворювання на коронавірус COVID-2019.

Нагадаємо, 19 лютого, в китайське місто Ухань вирушив літак для евакуації громадян України і іноземців з країн, які звернулися за допомогою. Наразі відомо, що наш літак забере громадян із Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини, Домініканської Республіки, Еквадору, Коста-Ріки, Панами та інших країн.

Читайте також:
Дивімось правді в очі: Леся Романчук розповіла про ситуацію з евакуйованими людьми з Китаю