П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині на дорозі дерева побили автомобілі (ФОТО)

24 лютого, близько 5-ї години ранку, на автодорозі державного значення М-12 Стрий — Знам’янка, через сильні пориви вітру, на проїздну частину впало дерево та пошкодило транспортні засоби, які рухалися цією автодорогою.

На щастя, ніхто не постраждав. Патрульні оперативно надали громадянам необхідну допомогу, склали всіх необхідні адміністративні матеріали та викликали на місце пригоди підрядні організації, які розчистили проїзд.

Шановні водії, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, слідкуйте за дорожньою обстановкою, не перевищуйте швидкісний режим та, завчасно, плануйте безпечний маршрут на час негоди. За можливості, рекомендуємо утриматися від поїздок на далекі відстані.

На Тернопільщині прогнозується сильний вітер до 40 км/год, опади у вигляду мокрого снігу та дощу, що може призвести до погіршення дорожньої обстановки.

Наголошуємо, що екіпажі патрульної поліції здійснюють контроль за дорожньою обстановкою на автошляхах області та контролюють роботу підрядних організацій, щодо належного утримання автомобільних доріг.

Наразі, на дорогах державного та міжнародного значення, які обслуговує управління патрульної поліції у Тернопільській області, ускладнень в русі не має. Також, патрульні готові прийти на допомогу кожному, хто опинився в складній ситуації.

Якщо ви потрапили у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером “102”

Щасливої дороги!