П’ятниця , 19.04.2024

Як купити взуття з Америки з доставкою в Україну

Інтернет-магазин взуття – це можливість вибирати туфлі, чоботи, балетки або кросівки в зручній і звичній для вас атмосфері, без черг і маси людей навколо.

доставка товарі з Америки

Американський онлайн магазин – це величезний асортимент, приголомшлива якість, якої так не вистачає вітчизняному виробництву і, що примітно, досить низькі ціни.

У всіх інтернет-магазинах США взуття є зразком якості і модних тенденцій. Компанії постійно проводять різні знижки та акції, роблячи процес покупки ще більш приємним. Єдина проблема, з якою стикаються наші жителі – відсутність доставки товарів з американських і європейських країн. Але сервіс big-basket.net/shops/obuv/ візьме всі ці турботи на себе.

Де знайти взуття з Америки

На представлених нижче сайтах Інтернет магазинів ви знайдете великий вибір чоловічого, жіночого та спортивного взуття. Цінова політика абсолютно різна і ви зможете підібрати товар, який підходить під ваш бюджет.

Пропонуємо вашій увазі невеликі описи, які містять основні особливості цих магазинів.

  • Zappos – це найбільший Інтернет магазин, який містить вироби від величезної кількості американських і європейських брендів. Зимове і літня взуття, одяг, косметика, предмети побуту, а також аксесуари.
  • ShoeMetro – досить недорогий магазин, в якому ви зможете купити практичне і зручне взуття для повсякденного життя, спорту і відпочинку.
  • 6pm – бюджетний варіант Інтернет магазину Zappos. На сторінках практично ідентична продукція, але лише в декількох розмірах або кольорах. Розпродається залишковий товар з величезними знижками до 90%. Акції починаються щодня о 18.00 за тихоокеанським часом. Звідси, власне, і пішла назва магазину.
  • Amazon – магазин, який лідирує в онлайн-продажу. На сторінках десятки тисяч позицій. Чи не купити там взуття своєї мрії нереально. Більше 30 категорій речей зі знижками. Не дивно, що майданчик користується популярністю не тільки в Америці, але і далеко за її межами, хоч і не має прямого доставки.
  • Converse – виробляє легендарні кеди, в яких ходять всі: від підлітків до мільйонерів. Тепер ви також можете купити оригінальне брендове спортивне взуття з доставкою.
  • Walmart – великий американський Інтернет супермаркет, в якому ви побачите безліч речей, в тому числі і взуття. Широкий вибір і доступні ціни додали магазину не одну тисячу шанувальників.
  • Ebay – мабуть, один з найперших Інтернет-аукціонів, який до цих пір користується популярністю. Його діяльність почалася в 1995 році і сьогодні на ньому здійснюють операції люди з понад 200 країн.

Як замовити взуття з Америки з доставкою в Україну

Незважаючи на те, що в описі цих магазинів вказано, що вони не виконують доставку в СНД, цю проблему можна обійти. Скористайтеся послугами Біг-Баскет і вже через 2-3 тижні ви станете володарем унікальної пари взуття зі США, аналоги якого, можливо, ніколи не з’являться на наших вітринах.

Що необхідно зробити:

  • вибрати взуття;
  • зв’язатися з нашим фахівцем і відправити йому посилання на, наприклад, черевики;
  • перерахувати оплату за замовлення і послуги компанії в будь-якому українському банку;
  • очікувати, коли менеджер зателефонує і повідомить про прибула посилці;
  • повідомити адресу доставки, дочекатися кур’єра і отримати покупку, пред’явивши посвідчення особи.

Ви втрачаєте турбот, пов’язаних зі спілкуванням з консультантами в США (що неймовірно складно, якщо ви не знаєте англійську мову). Немає необхідності турбуватися про те, як посилка пройде митницю і як правильно заповнити документи, щоб при перевірці не виникло ніяких питань. Вам не потрібно реєструватися в додаткових платіжних системах і хвилюватися про те, чи дійшла оплата на рахунок закордонного магазину.

Телефонуйте і фахівець відповість на питання і надасть будь-яку допомогу, пов’язану з оформленням замовлення і доставкою. Ви можете залишити заявку на зворотний дзвінок, після чого оператор зв’яжеться з вами протягом 30-ти секунд. Про співпрацю з Біг-Баскет залишили позитивні відгуки вже сотні клієнтів. Поспішайте стати одним з них.