П’ятниця , 19.04.2024

Житель Кременця через сина побив поліцейського

За опір поліцейському затримано 39-річного жителя Кременця.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Йому інкриміновано частину 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

До чергової частини Кременецького відділу поліції зателефонував поліцейський місцевого сектору патрульної поліції і повідомив про те, що під час виконання ним службових обов’язків стався інцидент в ході якого йому наніс ушкодження житель райцентру.

З’ясувалося, під час документування адміністративного правопорушення, вчиненого 19-річним кременчанином, що керував транспортним засобом без належних документів, опір поліцейським чинив батько порушника.

Чоловік приїхав на таксі на виклик сина, перебував у нетверезому стані й спробував проникнути в салон службового поліцейського авто, вимагаючи відеодокази.

На неодноразові зауваження поліцейського нетверезий кременчанин не реагував, відтак накинувся на правоохоронця з кулаками, нанісши два удари в обличчя.

Потерпілий звернувся до лікувального закладу з гематомою та саднами лівої орбіти. Не госпіталізовувався.

Зловмисника затримано та поміщено в ізолятор. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.