Субота , 20.04.2024

У Тернополі бійцівський пес ледь не загриз старенького собаку (ФОТО)

12 квітня у Тернополі бійцівський собака накинувся на безпритульну тварину. На щастя, потерпілий собака житиме.

Про це розповідає тернополянин міста Назар Хамуляк в мережі Фейсбук.

“З самого ранку неділі вже мали «свято».

Кажуть, що у всьому винні сАме безпритульні собаки нашого міста. А ні, друзі. Сьогодні домашня собака бійцівської породи мало не загризла безпорадну, стареньку, безпритульну бідолаху.
Інцидент стався сьогодні опівдні близько 12:35 по вул.Миру 4а, про що мені повідомив товариш – Sergiy Kovalchuk. За словами свідків, собака був без намордника, нібито вирвався з повідка і накинувся на слабшу, хвору тварину, яка до того ж має великі труднощі з пересуванням. Хватка виявилась майже смертельна.

Жильці двору справжні молодці! Вони зуміли розтягнути собак, перев’язати розтерзану бідолаху і викликати поліцію.

Випадково, але синхронно ми з Володя Тукало прибули на місце, де вже працювала Патрульна поліція Тернопільської області. Протоколи складені, песика Володя повіз в лікарню. Тепер найголовніше щоб бідака вижив, бо і до нещастя не міг похвалатись здоров’ям.

ПРОХАННЯ!!! Дуже важливо адекватно оцінювати свою собаку. Тому, якщо ваш домашній улюбленець хоч трохи агресивний – ОБОВ’ЯЗКОВО вдягайте йому намордника. Не наражайте нікого на небезпеку, будьте відповідальні. Бо оплатити лікування не так вже й складно, а от зберегти життя НАЙВАЖЛИВІШЕ!”

Назар Хамуляк пише, що за інформацією лікарів, песик житиме. Рани обробили, підшили, виписали мазі, антибіотики, Володя відвіз на місце, передали настанови опікунам/жильцям будинку, далі аналізи і знову до ветеринара, наступні три дні найважливіші”, – написав пан Назар.