П’ятниця , 19.04.2024

Любила “побавитися” клофеліном: подробиці про неповнолітню, яку підозрюють у вбивстві студента-іноземця

15 травня слідчий суддя оголосив повний текст ухвали, відповідно до якої підозрюваній у вбивстві студента із Конго обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Також судом визначено розмір застави, який становить 315 300 гривень.

Однак така ухвала слідчого судді не набрала законної дії та оскаржується в апеляційному суді. Застава за дівчину внесена не була, пише газета “Номер один“.

Нагадаємо, 9 травня у теплий травневий вечір зібралася компанія друзів, щоби весело провести час. Близько четвертої ранку до «швидкої» зателефонувала співмешканка вбитого та повідомила про бездиханне закривавлене тіло у квартирі. Швидка допомога лише констатувала смерть хлопця.

Поліція по гарячих слідах затримала підозрювану, яка після вчиненого викликала таксі та втекла додому. Нею виявилась 17-річна жителька села В. Глибочок Тернопільського району. Нині вона перебуває у СІЗО.

Журналістам вдалося дізнатися деталі цієї кривавої історії. Убитий – 24-річний громадянин Республіки Конго. Звати юнака Ерітьє Кайембе. Того вечора між друзями виник конфлікт, у ході якого підозрювана ножем завдала одного смертельного удару в ділянку тулуба, спричинивши хлопцеві тілесне ушкодження, яке призвело до масивної втрати крові, від якої потерпілий помер на місці події. У двокімнатній квартирі, яку винаймав померлий, він проживав із співмешканкою, своєю подругою. Того вечора і до загиблого, і до співмешканки прийшли друзі.

У компанії юнака була й підозрювана, яка давненько вела дружбу із темношкірими хлопцями. Подейкують, що дівчина любила перебувати у компаніях зовсім не своїх однолітків, а також раніше любила «побавитись» із препаратом під назвою клофелін. Підмішуючи його у напої чи їжу, людина стає безрозсудною, таким чином її можна пограбувати або ж навіть познущатися. Також з особистих джерел стало відомо, що на контакт із поліцією дівчина не йде та поводиться агресивно. Більше того, відмовляється спілкуватися з рідною матір’ю.

Факт самозахисту дівчини правоохоронцями практично виключається, адже удар нанесено не хаотично, як це буває при спробі захисту, а прямо під серце. Зі сторінки у соціальній мережі можна спостерігати, що дівчина полюбляла нестандартні образи, експериментувала із зовнішністю, полюбляла перебувати у нічних клубах, так би мовити, у «дорослих тусовках». Джерела видання стверджують, що вона була нетрадиційної орієнтації, однак це особиста справа кожного. У будь-якому разі орієнтація не повинна впливати на дії, котрі забирають життя в інших людей. Від знайомих дівчини дізналися, що підозрювану звати Соломія, однак вона називала себе Терезою.

Читайте також: Вбитого африканського студента похоронили в Тернополі (ФОТО)

Іванка Біла, тижневик “Номер один”