Четвер , 18.04.2024

Основні моделі жіночих джинсів

У арсеналі багатьох дівчат знайдеться найулюбленіша і популярніша річ — джинси. Це цілком з’ясовно, в них зручно, підходять під різний стиль.

Перед купівлею варто розібратися з особливостями своєї фігури, яка висота посадки комфортна в носінні. Тільки правильно підібраний виріб підкреслить красоту і приховає недоліки фігури. Купити жіночі джинси сьогодні не проблема. У інтернет-магазині представлені моделі відомих світових брендів на будь-який смак.

Різноманітність моделей

Купуючи джинси як основну деталь комплекту, прийнятніше класика, що не виходить з моди. Вони поєднуються практично з будь-яким одягом і взуттям. Якщо хочеться чогось незвичайного, можна зупинити свій вибір на витертих моделях в тандемі з трикотажем нейтральних кольорів. До таких джинсів краще підійдуть теплі і сонячні відтінки.

Модні джинси-бойфренд бувають прямі, злегка завужені донизу. Переважно темно-блакитного кольору з потертостями. Відмінно поєднуються з вільною футболкою. Можна її надіти навипуск або заправити у брюки. Футболка жіноча і джинси із завищеною талією — ідеальне поєднання.

Варіанти в стилі бойфренд діляться на групи:

  • вузького крою — облягають стегна;
  • сильно завужені;
  • широкі, вільні.

Основною концепцією цього фасону є розкріпаченість, свобода. Жінки, в таких моделях виглядають незвичайно крихкими. Такі джинси привертають увагу до ніг, тому тут важливий вибір взуття. Ті, хто звик носити каблуки, варто знати, що подібне взуття підкреслює тонкі кісточки. Можна надіти балетки, які надають невимушеність. З високими кросівками образ придбаває спортивності. Легке поєднання з розтягнутими майками, пуловерами, сорочками, усе це буде доречно.

Класичні варіанти

Зазвичай вони зшиті з щільного матеріалу, без потертостей. Вибираючи хорошу посадку по своїй фігурі, можна носити такі джинси без ременя. Виглядають з будь-яким верхом. Якщо колір брюк темний, тим яскравішою може бути футболка або сорочка. Носять з каблуками, також зі взуттям на плоскій підошві.

Тим, у кого стрункі стегна, підійдуть вузькі джинси. Вибирати треба модель, щоб джинси сіли рівно по всій нозі, інакше в області колін можуть бути складки. По довжині вони не повинні збиратися в гармошку на щиколотці.

Для літа підійдуть кольорові джинси, у тому числі білі. Їх можна поєднувати в комплекті з контрастною сорочкою або футболкою. Для тих, хто любить активний відпочинок, підійдуть моделі карго. Це ідеальний варіант для прогулянок на свіжому повітрі. Головне, правильно підібрати розмір, щоб вони не виглядали мішкувато. Варто звернути увагу на вільне облягання в області крокового шва. Оригінально виглядають вузькі моделі з невеликою кількістю кишень, вони підходять на кожен день.

One comment

  1. тест тест