П’ятниця , 29.03.2024

Пивоварня «Опілля» розпочала адресну доставку додому

Дім – Твоє #справжнє!

Щоб не ходити зайвий раз до магазину, але вдосталь насолоджуватися улюбленим напоєм пивоварня «Опілля» відкрила інтернет-магазин.  Тепер кожен поціновувач високоякісного пива зможе зробити замовлення, не виходячи з дому. Улюблену напій за короткий термін доставлять до ваших дверей.

В інтернет-магазині «Опілля» кожен зможете обрати саме те пиво, яке він найбільше любить. Тут представлено практично увесь асортимент від виробника: розливне і пляшкове.

– «Опілля» шалено здобуває дедалі більшу популярність і тому забезпечуючи зростаючий попит відкриваємо магазин онлайн. Ми надалі зберігаємо класичну технологію виробництва пива та безалкогольних напоїв бродіння. Все натуральне і справжнє, як цього від нас очікують прихильники, – зазначив директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка.

До пива пасують різні снеки. Тому менеджери «Опілля» і подбали про це. Кожен поціновувач може замовити улюблене пиво та обрати свій різновид снеку.

Упродовж місяця на сайті збиратимуть відгуки від споживачів, які скористуються інтернет-магазином для вдосконалення та розробки нових функцій.

– Для нас – це принципово новий етап контакту з поціновувачами #справжнього! Для них – це ще одна можливість безпечно і зручно смакувати улюблене та свіженьке пиво «Опілля» не виходячи зі своєї домівки, – кажуть пивовари.

Діє знижка. При замовленні на суму від 300 гривень – доставка безкоштовна.

Дім – Твоє #справжнє!

Довідково: «Пивоварня Опілля» – тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Виробнича історія з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня у Тернополі. Відродження підприємства почалося на початку 2000-х разом із зміною менеджменту.

«Опілля» кілька років поспіль відзначають нагородою «Бурштинова зірка» за найвищі відносні і абсолютні темпи приросту виробництва. Підприємство здобувало нагороду «Народний бренд» у 2019, 2017, 2015 та 2014 роках.

у 2019 році бренд потрапив до списку ТОП-100 найдорожчих брендів України, посівши 88 позицію. «Опілля» – один з найбільших платників податків до бюджету міста Тернополя. Підприємство бере активну участь у підтримці соціальних та культурологічних проектів.

Прес-служба Пивоварні Опілля