П’ятниця , 19.04.2024

За майбутнє: у Тернополі представили нову політичну партію

Народний депутат Іван Чайківський, депутати обласної ради Володимир Болещук та Андрій Цибульський 1 червня у Тернопільському прес-клубі презентували нову політичну партію “За майбутнє”.

Установчий з’їзд нової політичної партії “За майбутнє” відбувся нещодавно у Києві. Тернопільщину на з’їзді представляв народний депутат Іван Чайківський, який входить до однойменної депутатської групи у Верховній Раді “За майбутнє”.

Нова політична сила об’єднала людей з історіями власного успіху в господарюванні та управлінні. Загалом, 22 депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи “За майбутнє” у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 млн виборців.

“Впродовж року  українці чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, на покращення бізнес-клімату, на наведення ладу в правоохоронній системі. Та змін на краще поки не побачили.

Депутати-мажоритарники несуть відповідальність перед своїми виборцями, знають їхні проблеми і захищають їхні права. Тому йдуть на місцеві вибори й будуть працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони є господарями на своїй землі”. – пояснив народний депутат Іван Чайківський.

Як повідомив Іван Чайківський, днями  у Тернополі створено осередок політичної партії “За майбутнє”. Очолив обласний осередок нової партії депутат Тернопільської облради Володимир Болещук. Заступником голови обласного осередку став депутат облради Андрій Цибульський.

Володимир Болещук під час презентації партії у прес-клубі зазначив, що “За майбутнє” планує брати активну участь у наступних місцевих виборах, які мають відбутися у жовтні цього року.

“Ми будемо брати участь у виборах до всіх 55 об’єднаних територіальних громад на Тернопільщині. Будемо висувати своїх кандидатів на посади голів ОТГ або ж у деяких випадках будемо підтримувати діючих голів ОТГ, якщо вони показали хороший результат своєї роботи”. – сказав Володимир Болещук.

Представники партії переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів.

Головний орієнтир політичної сили: українці повинні відчувати, що вони – господарі на своїй землі. На місце безладу має прийти видимий результат, якого чекає країна.