П’ятниця , 29.03.2024

Пожежа у центрі Тернополя: горів відомий паб (ФОТО)

14 червня о 23:30 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в димовентиляційній системі на першому поверсі шестиповерхової будівлі в приміщенні пабу на вулиці О.Кульчицької.

Площа пожежі на момент прибуття становила 25 м.кв. На місце події залучили черговий караул 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління в складі 2-х відділень, працівників оперативно-координаційного центру та мобільної оперативної групи Тернопільського міського відділу Управління. Всього над ліквідацією пожежі працювали 3 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу.

Внаслідок пожежі знищено витяжну вентиляцію в приміщенні пабу на площі 5 м.кв, будівельне сміття у вентиляційній шахті на другому поверсі на площі 5 м.кв, елементи утеплення вентиляційної шахти на рівні четвертого поверху на площі 10 м.кв, елементи утеплення вентиляційної шахти на рівні шостого поверху на площі 5 м.кв.

Пожежа локалізована о 01:15, ліквідована о 01:46.

Під час гасіння врятовано приміщення пабу та інші приміщення на верхніх поверхах будівлі, а також проведено евакуацію 5 осіб, що перебували в будівлі.