Середа , 24.04.2024

Де смачно поїсти в Тернополі? – Оригінальність, якою пишаються заклади

Час від часу корисно побалувати себе смачними гастрономічними новинками і відвідати якийсь із ресторанів міста з гарною кухнею та приємною атмосферою.

Якщо думаєте, куди піти в Тернополі, щоб була і смачна їжа, і привітний персонал, то радимо обрати один із закладів Сім’ї ресторанів Файного міста.

Популярні заклади Тернополя: ОБЕРИ свій до смаку!

Сім’я ресторанів Файного Міста – це популярні в місті Тернопіль заклади з різними концепціями та різними стилями кухні. Тож радимо відвідати усі заклади, адже кожен цікавий і особливий по-своєму, і кожен підходить під свій формат святкувань.

Є сімейні ресторани, є заклади, в яких можна весело відпочити й поспілкуватися з друзями, а є ті, де можна влаштувати запальну вечірку.

Зупинимося на кожному детальніше.

Файне Місто. Це паб, який вже давно полюбили чимало тернополян та гостей міста. А все тому, що тут чудова затишна атмосфера, ситна й смачна кухня, великі порції й демократичні ціни. Сюди приходять з колегами на смачний обід, чи ввечері зустрітися з друзями за келихом пива та апетитними стравами. А нещодавно заклад ще й повністю оновив інтер’єр, щоб відвідувачам було ще комфортніше. Одна з найпопулярніших страв пабу Файне місто – це «Панський дерун» з куркою або свининою.

Клуб Файного. Сіті-кафе з різноманітною європейською кухнею з акцентом на італійських стравах. Його люблять люди різного віку, адже тут усім весело та затишно. Є три різних зали, а також заквітчана літня тераса. Родзинкою закладу є сезонне меню, яке завжди змінюється, залежно від пори року. Страва, яку обов’язково варто спробувати у Клубі Файного – це італійські тортеліні – з сиром, з грибами, або з лососем, шпинатом та крем-сиром.

Na Nebi. Концепція цього ресторану – це гриль та вино, а також українська кухня в сучасній інтерпретації. Власне, таким є і стиль інтер’єру в закладі – український, але в оригінальній сучасній подачі: багато дерева, зелені, простору та світла. І безумовно, родзинкою закладу є його розташування – на 6 поверсі будівлі в самому центрі Тернополя. Тож із панорамних вікон і тераси відкривається шикарний вид! А що обов’язково варто спробувати в ресторані На Небі, так це соковиті й апетитні стейки.

Пасаж Адлера 13. Бар Пасаж – це місце, де ви зможете пізнати барну культуру та культуру споживання алкоголю. Саме тут є велика кількість авторських та декілька класичних коктейлів, а також настоянки на травах. А от з меню ви просто зобов’язані спробувати найсмачніші у Тернополі бургери. Великі, апетитні, зроблені зі свіжих та якісних інгредієнтів, а вибір їх просто вражає!

Young. ЯНГ – це ресторан справжньої азіатської кухні. Тут не лише неймовірно смачні суші-роли, а й багато інших страв паназіатської кухні. Інтер’єр закладу цілком відповідає загальній концепції – виконаний в червоних та темних тонах, з неоновими вивісками. Є також лаундж-зона, де можна замовити кальян з ароматним дубайським тютюном.

Як працюють ресторани файного міста в умовах карантину?

Наразі всі заклади Сім’ї ресторанів Файного міста вже працюють в звичному режимі, але з дотриманням усіх карантинних вимог.

Персонал ресторацій дотримується всіх методів безпеки: вимірюють температуру перед початком роботи, працюють у захисних масках та в рукавицях; кур’єри також перевозять лише в захисних масках та рукавицях.

А, якщо хочете спробувати смачні страви від Файного вдома, чи на роботі – це не проблема. Ви можете зробити замовлення на доставку з будь-якого закладу, і навіть з декількох відразу на одне замовлення.

Апетитний обід в офіс чи смачна вечеря для сім’ї – це все легко замовити онлайн – на сайті, чи через додаток, або ж по телефону.