Субота , 20.04.2024

Кредит онлайн: найвигідніші пропозиції вересня

2020 рік дуже багатий на події, а особливо – на фінансові труднощі. Вересень як завжди характеризується підвищеною потребою в додаткових коштах і несе в собі витрати на освіту і не тільки.

Moneezy Україна зробила короткий огляд найвигідніших пропозицій онлайн кредитів, популярних у вересні.

Сьогодні ми розглянемо найактуальніші пропозиції трьох українських мікрофінансових організацій: Credit7, CreditKasa, Ваша Готівочка.

Credit7 надає кредити громадянам України від 18 років на суму до 10 тисяч гривень терміном до 30 днів. Всім новим клієнтам, у вигляді заохочення до подальшої співпраці, Credit7 пропонують позики онлайн під безвідсоткову ставку (0,01%). Окрім цього, протягом всього вересня, обираючи онлайн кредит, ви можете виграти для себе новий iPad. Все що для цього потрібно – оформити позику в Credit7 та вчасно повернути її протягом терміну акції (до 30 вересня).

CreditKasa (Кредіт Каса) пропонують свої кредитні послуги громадянам України від 18 до 60 років. Максимальний розмір онлайн кредиту становить 10 тисяч гривень. Окрім цього, Credit Kasa також пропонують своїм користувачам першу позику під 0,01%. Протягом всього вересня можна щоденно виграти 3 тисячі гривень 2 переможцям. Для участі у акції Credit Kasa ви повинні оформити онлайн позику в цьому МФО та не мати відкритих заборгованостей в інших мікрофінансових організаціях.

Ваша Готівочка пропонує позики на суму до 9 тисяч гривень терміном до 16 днів (що вдвічі менше ніж в більшості інших МФО) українцям від  18 до 70 років. Ваша Готівочка – одна з найактивніших МФО і проводить одразу 3 активні кампанії у вересні. Перший – розіграш до початку навчального року – дає вам можливість виграти від 500 до 2000 гривень. (активна до 17 вересня). Другий – можливість заробити 4 тисячі гривень, підписавшись на Facebook сторінку Ваша Готівочка. Третій – можливість виграти 150 гривень на рахунок вашого мобільного телефону. В усіх випадках ви маєте бути клієнтами МФО Ваша Готівочка та мати хорошу кредитну історію.

Якщо ви хочете знайти більше варіантів та побачити всі активні пропозиції мікрокредитів , доступних в вашому регіоні, скористуйтеся послугами платформ по підбору та порівнянню онлайн кредитів. Це значно заощадить ваш дорогоцінний час. Більш того, це – абсолютно безкоштовно! Під кожним МФО ви знайдете описи умов співпраці, вимоги, підготовку до кредитування та інформацію про програми лояльності. Обирайте ваш наступний кредит онлайн з розумом!

One comment

  1. Цікаво