П’ятниця , 19.04.2024

«Республіканська платформа» впевнено проходить у міську раду Тернополя

Найстаріша патріотична партія України повернулася у велику політику і готова зробити міську раду Тернополя відкритою для простих людей.

Політична партія «Республіканська платформа» набирає вже майже 6 % голосів тернополян та проходить у міську раду Тернополя. Такі дані оприлюднили партійні волонтери, які завершили перший етап агітаційної роботи. Волонтери провели зустрічі в більшості дворів міста та спілкувалися з людьми за системою «очі в очі». Це реальна соціологія, а не написані зі стелі результати соціологічних компаній-одноденок.

Ось головні причини, чому тернополяни готові вже проголосувати за «Республіканську платформу»:

  1. Найстарша патріотична партія України з молодими обличчями.

«Республіканська платформа» заснована ще 30 квітня 1990 року на основі Української Гельсінської спілки. І її головна вимога була проголошення повноцінної незалежності України. У цей час Народний рух України ще допомагав Горбачову творити перебудову. Лідером партії відомий на весь світ борець за незалежність України Левко Лук’яненко.

Комуністичний суд засудив його до розстрілу і він 27 днів просидів у камері смертників. Тернополяни дійсно знають українських «республіканців» і віддають шану Левку Лукяяненку. Але для них важливо, що це найстарша патріотична партія йде у міську раду з молодими обличчями. Це партія тернополян.

  1. «Партія тернополян» йде захищати інтереси тернополян

Наша партія не служить партійним босам чи олігархам. Ми служимо тернополянам.

Кандидати від «Республіканської платформи» – це медики, освітяни, підприємці, журналісти. Це тернополяни, що шанують людину і рідний Тернопіль.

Кандидати «Республіканської платформи» – це самодостатні люди, які йдуть у міську ради відстоювати інтереси громади, а не займатися самозбагаченням.

  1. «Республіканці» змінять систему роботу міської ради. Своє питання на голосування може поставити кожен тернополянин

Зроблять міську раду Тернополя відкритою не на словах, а на ділі. Сьогодні міська рада – це акціонерне товариство закритого типу, де депутати відпрацьовують власні інтереси, або інтереси партійних босів.

Не зупиняться. Міська рада Тернополя – стане відкритою громадської організацією. Кожен громадянин зможе прийти і поставити на голосування своє питання, а не буде шукати «виходи» на міську раду та готувати гроші на «подяки» депутатам. Це й буде реальна зміна системи.

І це зробить «Республіканська платформа».