Четвер , 25.04.2024

Кіборг з Тернополя склав присягу народного депутата України

Український актор та режисер Андрій Шараскін сьогодні, 6 листопада, під час засідання Верховної Ради склав присягу народного депутата.

Тернополянин зайшов до Верховної Ради від політичної партії “Голос” замість Святослава Вакарчука, який раніше здав мандат.

“Присягаю на вірність Україні, зобов’язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо вітчизни і добробут українського народу. Присягаю,  додержуватись Конституції України та законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників”. – зазначив Андрій Шараскін з трибуни парламенту.

Він також подав заяву про входження до складу депутатської фракції “Голос”.

Андрій Шараскін народився 20 вересня 1977 року, проживає у Тернополі. Закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого, є керівником ПП “Театральна компанія Андрія Шараскіна”.

Отримав позивний “Богема“, перебуваючи на чолі однієї з бойових рот “Правого сектору”, а також був одним із кіборгів Донецького аеропорту.

Нагадаємо, 10 жовтня Центральна виборча комісія визнала Шараскіна депутатом Верховної Ради від “Голосу” замість Святослава Вакарчука.

Читайте також:
Тернопільський монах “падре Серж” створить відеоблоги для своїх земляків-білорусів