Четвер , 28.03.2024

У Тернополі спіймали кишенькову злодійку – вкрала гаманці у двох жінок

22-річну мешканку Закарпаття тернопільські поліцейські підозрюють у вчиненні кишенькових крадіжок

За два дні «гастролей» у Тернополі кишенькарка обікрала мешканку обласного центру та жительку Зборівського району.

Про це сьогодні, 19 листопада, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників міського відділу поліції із заявою звернулася 43-річна тернополянка. Жінка повідомила про те, на вулиці невідома особа таємно викрала гаманець з її сумки, де було 500 гривень та банківські картки.

З аналогічним зверненням прийшла до поліцейських і жителька одного з сіл Зборівського району. Зі слів жінки, на ринку хтось непомітно викрав з її сумки гаманець в якому були особисті документи та три з половиною тисячі гривень.

У ході оперативних заходів розшуківці встановили причетну до кишенькових крадіжок зловмисницю. Нею виявилася 22 – річна мешканка Берегово Закарпатської області.

Як стало відомо, крадійка 17 листопада прибула до Тернополя й одразу взялася за протиправне. За два дні перебування в нашому обласному центрі встигла вчинити дві крадіжки. Надалі займатися протиправним гастролерці завадили оперативники. Після документування злочинів лиходійка подалася на Закарпаття.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
Будьте пильні – аферисти пропонують в оренду неіснуючі квартири