П’ятниця , 26.04.2024

Освітянський скандал у Тернополі: вчителька фізкультури уже звільнилася з роботи

Вчителька фізкультури, у якої виник конфлікт з учнем сьомого класу, написала заяву на звільнення. Наразі її уроки проводять інші вчителі.

Про це у коментарі ТСН повідомив директор гімназії Анатолій Крижанівський.

Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, видання te.20minut.ua написало про те, що у Тернопільській Українській гімназії ім. І. Франка вчителька побила учня сьомого класу.

Конфлікт стався на уроці фізкультури. Вчителька начебто вдарила семикласника головою об стіну. При цьому зазначається, що освітянка, ймовірно, була нетверезою.

“Вчителька фізкультури прийшла в школу напідпитку. Якийсь малий їй щось сказав, вона почала кричати, закрила спортзал зсередини і почала того хлопця бити головою об стіну. Діти підняли крик. Збіглися вчителі, дирекція і т.д. Виламували двері”, – сказала одна із родичів учнів, котрі навчаються у цій гімназії.

Вчительку вже звільнили

“Це дійсно мало місце. Для нас, як для педагогічного колективу це неприпустима подія. Ця вчителька від сьогодні у нас більше не працює”, – сказав директор гімназії Анатолій Крижанівський, передає tsn.ua.

У поліції почали розслідувати інцидент

Речник Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета повідомив про те, що наразі правоохоронці встановлюють офіційні деталі події.

“На місце події правоохоронців не викликали. Директор цієї гімназії нам повідомив, що інцидент трапився в п’ятницю, 12 березня, і в навчальному закладі самостійно все вирішили. Але цей факт мав місце, всі деталі встановлюватимемо”, – повідомив речник Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета.

Про педагогиню, яка накинулася на учня, відомо, що вона є спеціалістом вищої категорії та старшим вчителем. У школі працювала 23 роки.

Читайте також:
Наркотики за кермом: у Тернополі водій “Мазди” отримав 20400 гривень штрафу