П’ятниця , 19.04.2024

Україна – Фінляндія: анонс матчу і прогнози букмекерів

У Києві відбудеться матч другого туру відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 у європейській групі D. Збірна України прийме збірну Фінляндії.

Обидві команди в попередньому турі зіграли внічию, але, якщо фіни не втримали переможний рахунок у грі з боснійцями (2:2), то українці на виїзді розійшлися миром з фаворитами групи французами (1:1).

Україна

Збірна України має певні кадрові проблеми перед звітною грою, які розпочалися ще перед матчем з французами. Гру точно пропустять основні гравці команди Степаненко і Циганков, не у найкращій функціональній формі кілька інших виконавців — Коноплянка, Ярмоленко і П’ятов.

Через ці проблеми тренерський штаб у грі з французами навіть пішов на зміну тактичної схеми під тих гравців, які є в наявності. Можливо, її застосують і в грі з фінами. Як би там не було, в штабі збірної України чудово розуміють, що всі здобутки французького матчу можуть бути нівельовані втратою очків з фінами, а трішки пізніше — і з Казахстаном. Отож, налаштовують команду на дві перемоги.

Фінляндія

Фіни поступаються нашій збірній, як на папері, так і за рівнем гри. Вартість команди «Суомі» в 5 разів менша від нашої. Однак футбол у Фінляндії останнім часом дуже швидко прогресує, і ця збірна може піднести не один сюрприз. У складі команди відзначимо 30-річного форварда Тєєму Пуккі (лише цього сезону забив у Чемпіоншипі 22 голи за «Норвіч», а загалом за збірну в нього 29 результативних ударів і два з них – у недавньому матчі з боснійцями), 25-річного опорного півзахисника «Глазго» Глена Камара і 28-річного голкіпера Йєссе Йоронена із «Брешії». Всі троє грали проти Боснії і були лідерами своєї команди.

Початок гри і трансляція

Матч у Києві розпочнеться 28 березня о 21.45 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалах ТРК «Україна» і «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери безумовним фаворитом протистояння однозначно бачать команду України. «Фавбет» на перемогу українців в звітному матчі поставив коефіцієнт — 1,63. Виграш Фінляндії оцінюють в 6,2. Нічию — 3,8.

«Парі Матч» оцінив перемогу українців коефіцієнтом 1,67, перемогу гостей — 5,9, нічию — 3,7.

Bwin на перемогу збірної України поставив коефіцієнт 1,65, команди Фінляндія — 5,75, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є перемоги України 1:0 або 2:0. Такі рахунки оцінюють коефіцієнтами близькими до 5-6.

Читайте також:
Франція – Україна – 1:1. Відео голів та огляд матчу