П’ятниця , 29.03.2024

Ліверпуль – Реал: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Перший матч: «Реал» – «Ліверпуль» – 3:1.

В Англії, в рамках матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, Ліверпуль зустрінеться з мадридським Реалом. В першій грі мадридці впевнено перемогли 3:1.

Два голи забив Вінісіус Джуніор, ще одним відзначився Асенсіо. У Ліверпуля відповів результативним ударом Салах.

Тепер Ліверпуль не влаштує навіть перемога в один гол, потрібно вигравати або 2:0, або навіть з різницею в три м’ячі (ідентичний першому матчу рахунок 3:1 спричинить додатковий час, 4:2, 5:3 і т.д. – все на підсумкову користь Реалу).

Реал

Мадридці на вихідних значно поліпшили становище в турнірній таблиці. Справа у тому, що в суботу відбулося ель-классіко, і Реал переміг Барселону – 2:1. До того ж очки втратив лідер – Атлетико.

Тепер у турнірній таблиці все дуже щільно — Атлетико і Реал розділяє одне очко, на стільки ж від мадридців відстає Барселона. І це при тому, що в одному з наступних турів Атлетико і Барса зустрінуться між собою, отож, для Реала все складається якнайкраще.

Ліверпуль

Чемпіони Англії далекі від свого торішнього досягнення. В чемпіонаті вони посідають малоприємне 6 місце, відстаючи від лідера на 22 очки. Однак в минулому турі Ліверпуль перервав ганебну серію в Прем’єр-Лізі з шести домашніх поразок, перемігши Астон Віллу – 2:1.

Щоправда по ходу гри господарям довелося відігруватися – на 57-ій хвилині Салах зрівняв рахунок. А переможний гол Александер-Арнольд забив у доданий арбітром час.

Лівер все ще зберігає шанси на потрапляння наприкінці сезону в лігочемпіонівську четвірку, але пріоритетом для нього зараз мала б стати цьогосезонна Ліга Чемпіонів.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у середу, 14 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 2».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі (на відміну від усього протистояння) таки надають перевагу Ліверпулю. «Фавбет» на перемогу господарів поставив коефіцієнт — 1,98. Виграш Реала оцінюють в 3,65. Нічию — 3,95.

«Парі Матч» оцінив перемогу англійців коефіцієнтом 1,96, перемогу гостей — 3,6, нічию — 4,1.

Bwin на перемогу Ліверпуля поставив коефіцієнт 1,95, Реала — 3,4, нічийний підсумок оцінили в 4,1.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є нічийний 1:1. Коефіцієнти на нього букмекери приймають у межах 7-8.

Що ж до загального проходу, то тут Реал поза конкуренцією:  «Фавбет» оцінив їх участь у півфіналі  коефіцієнтом 1,27, «Парі Матч» — 1,25, а Bwin — 1,22. Ліверпуль, відповідно, 4,15; 4,3 та 3,8.

Читайте також:
ПСЖ – Баварія: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів