Середа , 24.04.2024

Реал – Барселона: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У матчі 30 туру чемпіонату Іспанії відбудеться 246-те Ель-Класіко Реал – Барселона.

Крім історичного внутрішнього протистояння, яке завжди обіцяє яскравий і безкомпромісний матч навіть без погляду в турнірну таблицю, нинішня гра в Мадриді відбувається на тлі гонитви Реалу і Барселони за Атлетико, який все ще лідирує в чемпіонаті.

Від впевненої перемоги «матрацників», щоправда, залишилося одне очко над Барсою і три – над вершковими, що, звісно, не гарантує підопічним Сімеоне легкого життя (тим більше, що 9 травня у них виїзний матч з Барселоною).

Атлетико суттєво пригальмував останнім часом (ще й втратив нещодавно на тренуванні через травму основного форварда Суареса), набравши 8 очків у 5-ти матчах, а останню гру з Севільєю взагалі програв 0:1, цим самим даруючи шанси переслідувачам.

Тому очки обом грандам потрібні, як повітря, і нічия нікого не влаштовує. Не будемо забувати і внутрішній рахунок Ель-Класіко – наразі у Реала 97 перемог, у Барселони – 96, а ще 52 матчі завершилися нічиєю.

Реал

Мадридці підходять до надважливого матчу в розпал «божевільного тріо»: у вівторок вони виграли у Ліверпуля 3:1 в рамках чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, а наступної середи Реалу грати матч-відповідь в Англії.

Боротьба на два фронти сил, звісно, не додає, однак команда останнім часом грає дуже потужно, і це добрий знак. В чемпіонаті Іспанії у мадридців серія з трьох перемог поспіль (плюс дві – в Лізі Чемпіонів), а востаннє програвав Реал ще 30 січня у грі зі швидким вилученням проти Леванте.

Барселона

У каталонців серія ще більш вражаюча – 7 перемог поспіль, а востаннє в Примері Барселона програвала ще торік – 5 грудня Кадісу. Осічки, щоправда, були – і в Лізі Чемпіонів (як то ранній виліт від ПСЖ), і в Кубку Іспанії (0:2 у півфіналі на виїзді від Севільї, з перемогою у матчі-відповіді – 3:0).

Без Ліги Чемпіонів каталонці мають значно спокійніший календар наприкінці сезону, і це може стати основним позитивним фактором у протистоянні з Реалом. Принаймні букмекери віддають перевагу Барсі…

Початок гри і трансляція

Матч у Мадриді розпочнеться в суботу, 10 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні легальну пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телевізійній платформі «Мегого».

Прогноз

Букмекери надають перевагу гостям із Каталонії. «Фавбет» на перемогу Барселони поставив коефіцієнт — 2,34. Виграш Реалу оцінюють в 2,96. Нічию — 3,75.

«Парі Матч» оцінив перемогу каталонців коефіцієнтом 2,33, перемогу господарів — 2,9, нічию — 3,85.

Bwin на перемогу Барселони поставив коефіцієнт 2,2 Реалу — 2,95, нічийний підсумок оцінили в 3,9.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів традиційно є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 7,1, «Парі Матч» — 7,7, а Bwin — 8,0.

Читайте також:
Баварія – ПСЖ – 2:3. Огляд матчу і відео голів