Четвер , 28.03.2024

Валенсія – Барселона: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

Чемпіонат Іспанії цьогоріч чи не найнепередбачуваніший серед усіх топ-першостей Європи.

До завершення п’ять турів, а на золоті нагороди все ще реально претендують усі три гранди, причому останнім часом для кожного з них відкривалася пряма дорога до чемпіонства, проте шанс не використовувався.

Нині мова про Барселону, яка минулого четверга могла перемогти заштатну Гранаду і вийти в лідери чемпіонату, але несподівано програла. Тепер шлях Барси набагато складніший і перша перешкода на ньому – Валенсія.

Валенсія

Валенсійці навряд чи можуть занеси в актив цей чемпіонат і свої 8 перемог у 33-ох матчах. Команда, маючи представницький склад і сильного тренера Мануеля Пелегріні, грає в основному на «холостих обертах». В останніх п’яти турах валенсійці тричі зіграли внічию і двічі програли.

Якщо так далі піде, то невдовзі Валенсія може опинитися і в зоні вильоту, адже вже опустилася на 14 місце. Тому проти Барселони, в якої також не найкращі часи, валенсійці цілком можуть зібратися і не відпустити каталонців з перемогою. Тим більше, що востанннє вдома Валенсія програвала ще торік…

Барселона

Каталонці нині в таблиці треті, втративши у четвер статус «лідера за втраченими очками». З Гранадою ніби й все складалося вдало, і рахунок Мессі відкрив, і володіння м’ячем на рівні співвідношення 82:18, але далі щось пішло не так – два пропущених і поразка.

Тепер Барса програє 2 очки Атлетико і саме з ним грає наступний матч. Цікаво, що подальший календар для Барселони не такий складний, хоча з Гранадою теж все ніби було просто. До речі, матч першого кола між Барселоною і Валенсією завершився внічию 2:2.

Початок гри і трансляція

Матч у Валенсії розпочнеться в неділю, 2 травня, о 22.00 за київським часом. В Україні легальну пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телевізійній платформі «Мегого».

Прогноз

Букмекери надають величезну перевагу гостям із Каталонії (хоча так було і з Гранадою). «Фавбет» на перемогу Барселони поставив коефіцієнт — 1,4. Виграш Валенсії оцінюють в 7,4. Нічию — 5,3.

«Парі Матч» оцінив перемогу каталонців коефіцієнтом 1,39, перемогу господарів — 7,5, нічию — 5,5.

Bwin на перемогу Барселони поставив коефіцієнт 1,36 Валенсії — 7,75, нічийний підсумок оцінили в 5,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є 1:2 або 0:2. Їх оцінюють коефіцієнтами у межах 8-9.

Будьте у курсі всіх подій. Підписуйтеся на наш Телеграм-канал https://t.me/ternograd