Вівторок , 23.04.2024

Вільярреал – Барселона: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У 32 турі чемпіонату Іспанії зустрінуться півфіналіст Ліги Європи Вільярреал і Барселона, яка все ще претендує на чемпіонство.

Вільярреал також поки не вирішив усі свої завдання в Примері і веде відчайдушну боротьбу за топ-5. На відміну від суперника, Барселона давно завершила виступи в єврокубках, але нещодавно здобула перемогу в Кубку Іспанії. Обидвом командам очки наприкінці чемпіонату потрібні, як повітря.

Вільярреал

Вільярреал останні матчі чемпіонату проводить дуже нерівно, видно, що команді важко грати на два фронти. Нагадаємо, що вже наступного четверга Вільярреалу грати півфінальний поєдинок Ліги Європи з лондонським Арсеналом.

В Іспанії ж з останніх п’яти поєдинків Вільярреал виграв три, а в двох зазнав поразок, причому в попередньому турі поступився на виїзді Алавесу – 1:2. Нині команда на 7-му місці в турнірній таблиці, але до чільної п’ятірки лише одне очко.

Барселона

У Барселони дуже складний календар останніх матчів. Через фінал кубка каталонці ще мають зіграти на один матч більше від суперників і в турнірній таблиці поки програють 2 очки Реалу та 5 – Атлетико. А крім Вільярреалу їм ще необхідно буде зіграти не менш складний поєдинок проти лідера Атлетико. У чемпіонаті каталонці в останніх турах виграють, якщо не рахувати поразки в ель-классіко від Реалу. У попередньому турі Барселона перемогла Хетафе – 5:2.

Початок гри

Матч у Вільярреалі розпочнеться в неділю, 25 квітня, о 17.15 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телевізійній платформі Мегого.

Прогноз

Букмекери надають перевагу гостям. «Парі Матч» на виїзну перемогу Барселони поставив коефіцієнт – 1,66. Виграш Вільярреала оцінюють в 4,7. Нічию – 4,5.

Bwin оцінив перемогу команди гостей коефіцієнтом 1,67, перемогу господарів – 4,6, нічию – 4,25.

«Фавбет» також віддає перевагу Барсі. На її перемогу коефіцієнт 1,7, Вільярреала – 4,85, нічийний підсумок оцінили в 4,2.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:2. На такий підсумок приймають ставки з коефіцієнтом близьким до 8.

Читайте також:
Кубок України: фоторепортаж матчу Агробізнес – Динамо