Субота , 20.04.2024

«Книга Ра» – найпопулярніший ігровий автомат-книжка

Не всі відвідувачі азартної платформи «СлотоКінг» знають, що деякі ігрові автомати можуть стати своєрідним екскурсом в історію давніх цивілізацій.

Книга Ра ігровий автомат

Для цього не потрібно купувати квиток на літак та вирушати в іншу країну, досить просто активувати барабани.

Функціонал автомата-книжки

В ігровому залі казино «СлотоКінг» можна активувати слот під таємничою назвою «Книга Ра». Є й додаткові різновиди: Book of Ra Deluxe, Book of Ra Roulette та ін. Це так звані игровые автоматы книжки від австрійського виробника ігрового софту «Новоматік». Вчені-єгиптологи знайшли згадку про таємничий фоліант у гробницях фараонів Стародавнього Єгипту. Саме тому тематика слоту буде пов’язана з історією єгипетської цивілізації.

Функціонал автомата:
• п’ять барабанів та дев’ять активних ліній;
• є комбінація, яка дозволяє активувати додатковий раунд (якщо випадає три книги поспіль);
• нагородою в бонусному раунді є безкоштовні прокрути;
• можна потрапити на ризик-гру, в якій доведеться обирати одну з двох карт.

Символи гри тісно пов’язані з єгипетською історією та міфологією. На ігровому моніторі можна побачити небезпечного жука-скарабея, жезл влади, мумію та відважного шукача пригод. П’ять мумій в ряд гарантують солідний приз.

Чи можна грати в Book of Ra безкоштовно

Можливість вивчити автомат та пограти для власного задоволення отримує кожен гість азартної платформи «СлотоКінг». Для ставок в демо-форматі використовуються умовні монети. Виграш також буде віртуальним, вивести його на карту не можна.

Грати безкоштовно можна без проходження реєстрації та підтвердження особистих даних. Такий формат не вимагає реальних ставок, тому активувати слот можуть гості будь-якого віку. Демонстраційний режим використовують і досвідчені гемблери, які хочуть перевірити ефективність нових ігрових стратегій, згадати правила.