П’ятниця , 29.03.2024

Казки та скарби Стародавнього Китаю в ігровому автоматі Dragon and Phoenix

Для інтернет казино космолот.com тема Стародавнього Китаю вважається однією з найпопулярніших.

Гемблери з усього світу охоче грають у слоти, присвячені давній історії. І в них завжди є таємниця, пов’язана з міфічними істотами, які здатні наділити незліченним багатствами. Цікавий слот Dragon and Phoenix занурить у неймовірну казку. У ній одразу дві міфічні істоти виступають покровителями королівської сім’ї та дарують їм незліченні багатства та безмежну владу.

Загальні характеристики slot Dragon and Phoenix

Колись давно у Китаї жив молодий та амбітний правитель. Він хотів контролювати якнайбільше земель. Щоб проводити походи та завойовувати нові території, потрібні чималі фінансові вкладення. Щоб знайти багатство, молода дружина запропонувала правителю відвідати шамана. Він закликав у покровителі дракона, щоб наділити правителя безмежною владою. Істота прийшла на благання і виконала бажання.

Але сила короля почала негативно впливати на здоров’я королеви. Тому шаман закликав їй на допомогу безсмертного фенікса, здатного відновлюватися з попелу. Так Китаєм почали правити дракон і фенікс у вигляді короля і королеви. Вони гармонійно доповнювали один одного, через що землі почали процвітати, а їхні багатства лише збільшуватися.

Частиною цієї прекрасної легенди стане кожен, хто запустить ігровий автомат Dragon and Phoenix. Розроблений він був компанією Betsoft у 2019 році. Зовні він виконаний у найкращих традиціях теми. На барабанах є багато атрибутів, характерних для китайської культури. Головні персонажі – королівська пара, за спинами яких стоять дракон та фенікс. Панель управління розмістилася в нижній частині ігрового екрану, на ній немає зайвих клавіш. Усі елементи зрозумілі з першого погляду. Новачку не потрібно багато часу, щоб розібратися з усіма тонкощами управління.

Характеристики слот отримав такі:

  •       RTP – 96,1%;
  •       ризик – вищий за середній;
  •       максимальний виграш – х1000;
  •       діапазон ставок – 0,2-20;
  •       бонуси – є.

Якщо є побоювання з приводу того, чи слот принесе прибуток, для початку можна пограти безкоштовно в Dragon and Phoenix. Для цього було передбачено демо-режим. У ньому кожен бажаючий отримує певну кількість умовних кредитів, які не мають обмеження щодо використання. Дозволяється навіть злити їх за кілька максимальних ставок. Коли баланс стане нульовим, перезапуск гри повністю відновить його. Ось тільки вивести виграші не вдасться. Але це не дуже страшно, якщо враховувати, що без ризику для гаманця вдасться спробувати будь-які стратегії ставок на слоті.

Правила гри на апараті

Усі бажаючі грати у Dragon and Phoenix мають знати основні правила. Слот побудований за звичною багатьом схемою 5х3. На ігровому полі передбачено 20 оплачуваних ліній. Змінити їхню кількість не вдасться. А ось розмір ставки підлягає зміні.

Оплачується будь-яка послідовність з 3 і більше однакових картинок на лінії, що оплачується. Головна умова, починатися вона має на першому барабані ліворуч. Не можна, щоб послідовність розривалася іншими символами, крім дикого.

У грі беруть участь такі оплачувані картинки:

  •       грошове дерево;
  •       дракон;
  •       фенікс;
  •       золотий злиток;
  •       символ нескінченності;
  •       нефритова печатка дракона;
  •       замок;
  •       перлина дракона;
  •       карткові ранги від валета до туза.

В автоматі є режим ручного запуску котушок та автоматичного обертання. Останній відрізняється невеликою кількістю налаштувань. Гемблер задає лише кількість спінів та ставку на один із них або загальну вартість гри. Умов для передчасної зупинки барабанів правилами не передбачено. У цьому є невелика небезпека, якщо є потреба залишити автомат на час без нагляду.

Бонуси

Приємно, що slot Dragon та Phoenix дає додаткові можливості збільшити виграш. Королівська пара – це дикий символ. Вона замінює будь-яку картинку в послідовності, крім скаттера. Може з’являтись на котушках 2-5. Має функцію розширення весь барабан. Відбувається це випадково будь-якої миті, поки котушки не зупинилися повністю.

Скаттер – це золоте грошове дерево. Може випадати будь-якої позиції без прив’язки до ліній ставок. Оплачується від 3 до 15 одночасних появи на полі. Три і більше скаттерів запускають раунд з 10 безкоштовних обертань. Кожен додатковий символ грошового дерева дає додатковий спін у раунді фріспінів.

Кожен виграш можна поставити у грі на подвоєння. Ризик гра дає право вибрати скільки грошей поставити: весь останній виграш або його половину. Для подвоєння треба вгадати, який бік монети випаде у грі. Продовжувати можна грати нескінченно або до першого програшу.