Вівторок , 19.03.2024

Тернополянка за рік для бійців АТО пошила понад 5000 комплектів термобілизни

Понад 160 комплектів термобілизни нещодавно відправила українським бійцям відома тернопільська дизайнерка Оксана Бачинська за сприяння міської організації партії “Об’єднання “Самопоміч”.

image1– Термобілизну ми відправили у військові частини, які перебувають в зоні АТО, у 66-ий мобільний військовий госпіталь, а також частково роздали у Тернополі нашим воїнам, які після короткочасних відпусток їхали в зону АТО, – розповідає Оксана Бачинська.

Грудневий набір термобілизни – це не єдина благодійна акція тернопільської дизайнерки.

За весь 2015 рік Оксана Бачинська, спільно з колективом своїх дівчат, пошила і відправила нашим воїнам в зону АТО понад 5000 тисяч комплектів термобілизни.

Причому тканину купувала в основному за власні кошти.

– Частково мені допомагали родичі та знайомі, надаючи гроші для закупівлі тканини, – розповіла дизайнер. – Але в основному матеріал я купувала за власні кошти плюс наша робота. Проте власні фінансові можливості поступово вичерпуються, тож почала звертатися за допомогою до охочих допомогти. Відгукнулися у міській організації партії “Об’єднання “Самопоміч”, де надали кошти на закупівлю тканини. Завдяки “Самопомочі” і вдалося продовжувати роботи добру справу заради нашої спільної перемоги.

Оксана Бачинська запевнила, що й надалі  буде допомагати бійцям АТО, адже в цьому є неабияка необхідність.