Четвер , 28.03.2024

Одна нога у салоні, інша на вулиці. У Тернополі дівчину провезли методом Вовка з мультфільму (ВІДЕО)

Мабуть усі пам’яють епізод з мультфільму “Ну, постривай”, коли голова Вовка опинилася у салоні, а тулуб і ноги – на вулиці.

маршрутка1Та хто б міг подумати, що подібне може стати реальністю у громадському транспорті ХХІ століття.

Однією ногою на вулиці, іншою в маршрутці – саме у такій ситуації вчора опинилась пасажирка 27 маршрутного автобуса, повідомляє ТВ-4.

Коли дівчина виходила із маршрутки, водій зачинив двері, і лише почувши шум пасажирів, загальмував.  Перевізник пояснює: люди заступили дзеркало і водій не побачив дівчину, що виходила. Проте усі здивувало інше, коли відчинили двері і  дівчині все ж вдалось вийти із маршрутки, водій  поїхав далі.

Інцидент стався сьогодні на зупинці на вулиці Руській. Водій 27 маршрутного автобуса зачинив двері, коли одна пасажирка ще не встигла вийти. Дівчина у шоковому стані вийшла із транспорту.

– Я сьогодні стала свідком такої прикрої ситуації, від якої в мене до сих пір тремтять ноги. Сьогодні вранці на зупинці, біля Зеленої церкви так званої, з 27 маршрутки виходить дівчина з задніх дверей. Я розумію, що можливо вона вискакувала в останній момент. Але те, що бачу я. Одна нога вже на тротуарі, друга ще в автобусі. В цю секунду водій закриває двері і рушає моментально. Вона стрибає ногою по тротуарі, а тут стовп, де знак. Вона одною рукою ловиться за цей знак безпосередньо, за той стовп, правда в цю секунду він затормозив. Почали кричати він затормозив, відкрив двері і відразу поїхав, – розповідає очевидець Наталія Довгошия.

Але найбільше усіх здивувала реакція водія. Перехожих, які все це бачили збоку, вразила його байдужість. Водій просто відчинив двері, і коли дівчина вийшла, поїхав. Не попросив вибачення, не запитав чи потрібна допомога, а просто натиснув на газ і поїхав далі. Таке ставлення дуже обурило усіх, хто бачив те, що трапилось. Травм у дівчини на щастя не виявилось.

– Дівчинка вийшла, я підійшла до неї, почала розпитувати чи їй не потрібна якась допомога бо вона в шоковому стані, але найбільше мене вразило те, що він не вийшов, не зупинився можливо справді потрібна була допомога. Вона розплакалася, я почала розпитувати хто вона, бо що вона не тернополянка. Ми відразу записали номер автобуса. Вона виявляється американка, вона працює тут в громадській організації, я записала номер телефону. Але найбільший в мене шок від того, що водій абсолютно не зреагував, не вийшов з автобуса, не підійшов, – каже Наталя Довгошия.

Директор ТОВ “Назар-Транс”- перевізник, якому належить маршрутний автобус, Іван Миськів каже, коли дізнався про інцидент, одразу зателефонував до потерпілої, попросив вибачення і запропонував допомогу. Він частково виправдовує водія, мовляв, люди заступили дзеркало, проте запевняє, шофера за проявлену байдужість і халатність відсторонили від роботи за кермом щонайменше на два тижні.

 

One comment

  1. Перевелися мужчини зовсім. Падлюка. Та йому мітлу в руки треба дати на рік, а не на два тижні відсторонити від перевозки людей.