П’ятниця , 29.03.2024

Вчора на Тернопільщині згоріли торговий центр і дві перукарні

19 серпня вночі виникла пожежа у селищі Мельниця-Подільська Борщівського району.
Полум’я охопило будівлю на вулиці Незалежності, 1, де розташувались торгові та побутові приміщення: магазин побутової техніки, продуктовий магазин та 2 перукарні, повідомили у прес-центрі управління ДСНС у Тернопільській області.

Як було попередньо встановлено, пожежа виникла близько 01:20. На момент прибуття вогнеборців її площа становила орієнтовно 150 м.кв. Полум’я швидко набирало обертів, існувала загроза його розповсюдження та подальше перекидання на сусідні будівлі. Тому прийняте рішення про залучення додаткових сил і засобів Борщівського гарнізону.

пожежа1пожежа2

О 03:04 на допомогу місцевій пожежній команді долучився черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибув з Борщова, а невдовзі о 04:12 до них приєдналося й резервне відділення цього ж підрозділу.

У зв’язку з складними умовами, що супроводжувались високою температурою та значним задимленням до гасіння пожежі було залучено ланку газодимозахисної служби.
О 05:10 спільними зусиллями вогнеборці локалізували пожежу, а о 06:53 – ліквідували та почали розбір конструкцій. Під час гасіння врятовано будівлю та евакуйовано 4-х мешканців сусіднього будинку. На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.