П’ятниця , 29.03.2024

В аварії на Теребовлянщині загинув водій моторолера

З початку цього року на Тернопільщині в аваріях на мотоциклах загинуло 10 осіб, ще двоє розбилися на скутерах

На Теребовлянщині загинув водій моторолера. Інформація про дорожньо-транспортну пригоду надійшла у райвідділ міліції від диспетчера швидкої допомоги у середу, 19 серпня, о 23.15, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

При виїзді на місце автопригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що мешканець Теребовлі, 1980 року народження, рухаючись на моторолері “Хонда”, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та перекинувся. В результаті такого маневру чоловік помер на місці ДТП.

За словами державтоінспекторів, саме на літні дні припадає найбільша кількість аварій за участю водіїв мотоциклів, мопедів, моторолерів та скутерів.

Від початку року на дорогах Тернопільщини правоохоронці зафіксували двадцять одну дорожньо-транспортну пригоду на двоколісних транспортних засобах.

Дев’ять – це аварії на мотоциклах, в яких загинуло 10 осіб. 5 автопригод трапилося через необережність скутеристів та власників моторолерів. Через порушення правил загинуло двоє, а поранено три людини.

Одна з основних причин травмування та смертей на мотоциклах, скутерах та мопедах – порушення правил дорожнього руху та нехтування основними засобами захисту.