Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині “Борднетце” відкриє ще одне підприємство

Ще 1600 нових робочих місць пропонує Тернопільщині керівництво  товариства з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна».

Борднетце Тернопіль

Про це 10 серпня повідомив його генеральний директор Екхард Бістрам.

У рамках реалізації інвестиційного проекту Audi серії В9 на підприємстві у Тернополі працює близько 3400 осіб, на даний час ще потрібно 500 робітників, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

«Ми наймаємо 25 чоловік щотижня, а нам потрібно 45-50. Заробітна плата – 3500 гривень. Забезпечуємо довіз до місця праці у межах 50 км», – зазначив Екхард Бістрам.

Генеральний директор «СЕ Борднетце-Україна» запропонував втілення нового проекту. Це відкриття підприємства у місті Чортків, яке забезпечить роботою 1600 чоловік. Його планують запустити у лютому 2017 року.

«Ми отримали нове замовлення, це електричні частини для Porsche . Наші спеціалісти дослідили територію Тернопільської області, найбільш сприятливим населеним пунктом для запуску підприємства буде місто Чортків», – продовжив Екхард Бістрам.

Нагадаємо, підприємство з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна», яке розташоване у Байківцях, наразі є найбільшим платником податків на Тернопільщині.

Читайте також:
У Тернопільській області середня зарплата росте шаленими темпами. А ви це відчули?