Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині директор автошколи отримав 2000 грн. хабаря

Правоохоронці затримали керівника автошколи після одержання від місцевого жителя 2000 гривень за успішну здачу екзамену та отримання посвідчення водія.

Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно директора автошколи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.27 ч.3 ст. 369 КК України (підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі).

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, директор автошколи підбурював місцевого жителя до надання посадовій особі Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів Державтоінспекції неправомірної вигоди у сумі 2 тис. грн. за успішну здачу екзамену та отримання посвідчення водія.

21 серпня 2015 року правоохоронці затримали керівника автошколи після одержання від місцевого жителя вищезазначеної суми коштів.

Досудове розслідування триває. На даний час виконуються слідчі дії з метою повного дослідження всіх обставин кримінального провадження.