П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі “Правий сектор” продовжує блокувати скандальне будівництво

Тернопільські активісти “Правого сектору” продовжують свою безстрокову акцію біля скандального будівництва на березі Тернопільського ставу.

“Минулого року по цьому будівництву вже були порушені кримінальні справи, одна з яких потрапила до суду. Тернопільський суд (перша інстанція) постановив розірвати договір оренди земельної ділянки між забудовником і ДП “Тернопільське лісове господарство”. Рішення першої інстанції було оскаржено в Апеляційному суді та скасовано.

11 листопада 2014 року Прокуратурою подано Касаційну скаргу, а через два місяці, 19 січня 2015 року, та сама обласна Прокуратура подає заяву про відмову від касаційної скарги. Що стало причиною такої підозрілої поведінки заступника Прокурора Тернопільської Області – Олега Галицького – наразі невідомо”. – повідомили активісти “Правого сектору” на своїй сторінці у мережі Facebook.

У свою чергу тернопільські активісти “Правого сектору” продовжують наполягати на виконанні вимог:

– Розірвати договір оренди, укладений з громадянином Гудою, та віддати дану будову під облаштування дитячого будинку або реабілітаційного центру для військовослужбовців.

– Надати офіційні відповіді на запити по даному будівельному зухвальству від начальника обласної міліції Олександра Богомола, Прокурора області Олександра Мартинюка та Голови ОДА Степана Барни.

– Надати офіційні заяви стосовно ситуації, що склалася від Голови м. Тернополя Сергія Надала, та депутата ВР від Мажоритарного округу у м. Тернополі Тараса Пастуха.

правий-секторвілла-став