П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі в управлінні СБУ відкрили виставку «І слава, і воля…»

В Управлінні Служби безпеки України в Тернопільській області відбулись урочистості, приурочені до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора.

Із 24-ю річницею Незалежності України співробітників привітав начальник Управління полковник Олексій Ушанов та зачитав вітання Голови Служби безпеки України:

– На 24-му  році своєї незалежності Україна опинилася перед серйозними викликами, але, не зважаючи ні на які перешкоди і труднощі, розвивається та зміцнюється, впевнено крокує до великої родини європейських країн. Переконаний, вороги України зазнають поразки. Впевненості у нашій перемозі надає подвиг наших великих пращурів, наша героїчна історія, адже у всі часи українські борці за свободу не скорялися і не припиняли боротьби.

виставка-СБУ1виставка-СБУ2

Також, з нагоди держаного свята в Управлінні проведено документальну виставку «І слава, і воля…», а також організовано фотоекспозицію «Герої не вмирають!». Правоохоронці ознайомились із копіями документів, які відіграли визначальну роль у становленні незалежної України та переглянули світлини, відзняті учасниками  Революції гідності, повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.