Четвер , 28.03.2024

Бразилець Дентіньо: Гра у Тернополі буде важкою і можливо навіть грубою

Півзахисник «Шахтаря»Дентіньо в інтерв’ю сайту свого клубу розповів сьогоднішню зустріч Кубка України.

Дентіньо– Дентіньо, якої гри ти чекаєш від «Тернополя», враховуючи, що трибуни будуть гнати господарів поля вперед?
– Буде досить важкий матч. Їм належить грати із «Шахтарем» – всі добре знають, що будь-яка команда хоче засвітитися в таких зустрічах, показавши все, що вона може. Ми ж зі свого боку повинні бути до цього готові і зобов’язані продемонструвати красивий футбол.

– Гра може бути грубою…
– У принципі, наша команда готова до всього! Футболісти «Шахтаря» досить кваліфіковані, щоб пристосуватися до будь-якого типу гри: агресивного або більш спокійного.

– Після матчу зі «Сталлю» Мірча Луческу сказав, що футболісти були втомленими. Чи встигли ви відновитися до кубкової гри? Як зберегти потрібні кондиції перед наступними поєдинками?
– Наша команда готова, бо Містер змінює гравців. Ті, у кого накопичилася втома, мали можливість трохи відпочити. Для будь-якого футболіста цього часу достатньо. Думаю, і в наступних матчах буде так само. Так що до цієї зустрічі ми готові.

– У минулому матчі ти відіграв на позиції нападника. Нове це для тебе амплуа чи ні?
– Кажучи відверто, я віддаю перевагу грати на своїй рідній позиції, але це справа звички. І, якщо команді потрібно, щоб у даному конкретному матчі я діяв у іншому амплуа, звичайно ж, я це зроблю.

– Для футболістів «Тернополя» гра із «Шахтарем» – можливість показати себе. Тобто команда буде надмотивованою. Чи не стане це проблемою для «Шахтаря»?
– Як я вже говорив, всі клуби, які грають проти нас, – дуже мотивовані і підготовлені. Ми, в свою чергу, уважні і сконцентровані. Тому я сподіваюся, що ми проведемо хороший матч і здобудемо перемогу.

– Тренер «Тернополя» сказав, що цей матч стане «протистоянням року» для його команди…
– Граючи проти нас, кожна українська команда хоче показати свої найкращі якості. І це абсолютно не секрет. Але у нас також багато хороших виконавців, які аналогічно мотивовані і хочуть себе проявити. Думаю, ми зможемо показати хорошу гру.