П’ятниця , 29.03.2024

Квитки на матч із донецьким “Шахтарем” у Тернополі коштуватимуть 100 грн

За один матч із донецьким “Шахтарем” команда Надала планує зняти більшу касу, ніж за увесь сезон у першій лізі.

Ціни на матч Кубка України ФК “Тернопіль” – “Шахтар” (Донецьк) коливатимуться в межах від 40 до 80 грн, в залежності від сектора на стадіоні. Про це повідомляють у групі ФК “Тернопіль” в одній із соціальних мереж.

У той же час фанати тернопільської “Ниви” повідомляють, що квитки на кубковий матч ФК “Тернопіль” із донецьким клубом становитимуть 50 грн (сектори за воротами) і 100 грн за місця у центральних секторах.

А тим часом у самому клубі кажуть, що ціна квитків на матч із донецьким “Шахтарем” іще не визначена, оскільки не визначена і точна дата поєдинку.

23 вересня – це тільки базова дата, яка іще може змінюватися в залежності від щільності календаря команд прем’єр-ліги.

Матч із грандом українського футболу може принести тернопільським муніципалам серйозний куш. У Тернополі давно вже не було такої серйозної команди, тому на стадіоні може легко зібратися, як мінімум 10 тисяч уболівальників. При середній ціні у 60 грн. (якщо квитки коштуватимуть від 40 до 80 грн) касовий збір становитиме 600 000 гривень.

Цікаво, що на матчі першої ліги квитки у Тернополі коштують 20 грн. Середня відвідуваність домашніх матчів ФК “Тернопіль” – близько 2000 глядачів. Касовий збір – близько 40 000 грн, що в 15 разів менше від того, що може принести муніципалам матч із командою Мірчі Луческу.

Тобто тернополянам потрібно зіграти весь сезон у першій лізі (якраз 15 домашніх матчів), щоб заробити те саме, що за один-єдиний домашній матч із “Шахтарем”.

За таких умов футболістам можна і постаратися, шоб не впасти лицем у багнюку перед грізним суперником та своїми уболівальниками, пише galas.te.ua

Нагадаємо, що за результатами жеребкування в 1/8 фіналу Кубка України ФК “Тернопіль” зіграє із донецьким “Шахтарем”. Перша гра має відбутися у Тернополі 23 вересня.