Четвер , 28.03.2024

У Тернополі Марина Порошенко презентувала унікальний дитячий проект (ФОТО)

У Тернополі Дружина Президента України Марина Порошенко презентувала національний проект – «Книгу Миру», який покликаний об’єднати дітей зі всієї України довкола таких понять, як дружба, любов і мир. 

порошенко-тернопіль11«Віднедавна життя і долі українців стали поділені на дві частини – до і після трагічних подій. І «Книга Миру» стане збіркою фотографій із зображенням дорогої серцю миті сімейного життя в часи миру», – зауважила пані Порошенко.

За задумом проекту, діти з усіх куточків України будуть власноруч відбирати, вклеювати і підписувати свої фотографії.

«Сподіваюсь, що ця книга стане справжнім фотолітописом мирного життя очима дітей.  А підписи до зображень будуть своєрідною дитячою молитвою заради щасливого майбутнього України!», – підкреслила дружина Президента.

Право першим заповнити «Книгу Миру» випало дітям Тернопільщини, чиї батьки захищали і продовжують захищати незалежність України.

порошенко-тернопіль7порошенко-тернопіль9порошенко-тернопіль10порошенко-тернопіль12

«Тернопільщина – край патріотичних і небайдужих людей. Місцева молодь однією із перших піднялася на Євромайдан, а добровольці з Тернополя відразу пішли  відстоювати цілісність кордонів України на Сході. І мені приємно, що перші фотографії в «Книзі Миру» будуть саме від тернопільських дітей», – наголосила Марина Порошенко.

Презентація книги пройшла у рамках профорієнтаційного заходу «Місто професій», мета якого – надати можливість кожній дитині спробувати себе у різних професіях, щоб потім визначитися, ким стати у майбутньому.