Субота , 27.04.2024

У Тернополі п’яний посадовець скоїв ДТП і ледь врятувався від розлюченого натовпу (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі на проспекті Злуки 13 жовтня близько 21.00. Там зіткнулися автомобілі ВАЗ-2106 та Рено-Трафік.

dtp1На місці автопригоди зібрався натовп людей, які намагалися вчинити самосуд над винуватцем аварії.

За cловами очевидців, водій Рено виїхав на смугу зустрічного руху та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місці автопригоди був керівник обласної міліції Олександр Богомол. Він запевнив людей, що винуватесь ДТП відповідатиме перед законом.

Водія Рено державтоінспектори разом з очевидцями повезли в лікарню для освідчення та перевірки на вміст алкоголю.

Водія та пасажира ВАЗу доправили до лікарні. Триває слідство, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

dtp3dtp2

А тим часом ряд інтернет-видань повідомляють, що за кермом іномарки виявився виконуючий обов’язки начальника геокадастру Тернопільської області Ігор Луцик.

Цікаво, що свого часу стосовно Ігоря Луцика порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Чиновника, який на той час працював у відділі земельних ресурсів Тернопільської міськради, підозрювали у тому, що він шахрайським шляхом заволодів коштами приватного підприємця у розмірі 6500 тисяч гривень. Однак після тривалого розслідування справу закрили у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Слід також зауважити, що це не перший випадок, коли після ДТП на проспекті Злуки, люди зневірені у справедливості українського судочинства, намагаються вчинити самосуд над винуватцем аварії.

Так, 9 років тому саме на проспекті Злуки відбулися масові заворушення після того як водій на пішохідному переході збив двох дівчат. Тоді розлючений натовп розтрощив автомобіль винуватця аварії та патрульний автомобіль, яким працівники ДАІ приїхали на місце автопригоди.
Самому ж водієві тоді дивом вдалося втекти з рук розлючених очевидців аварії.