П’ятниця , 29.03.2024

Депутата Тернопільської облради, який скоїв убивство на Луганщині, кинули за грати

Затримали 52-річного тернопільського депутата, який застрелив у Лисичанську Луганської області чоловіка з Краматорська. Наразі він у слідчому ізоляторі. 

vbybstvo– За даним фактом порушене кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство, – повідомляють у СГЗ УМВС у Тернопільській області. – Оскільки вбивство сталося на території Луганської області, то розслідуванням справи займаються місцеві міліціянти. Все, що нам відомо, це те, що перевіряється, чи затриманий справді є тернопільським депутатом, чи немає в нього проблем зі здоров’ям, тобто чи не стоїть він на обліку у психо-неврологічному або наркодиспансері. Такі перевірки – обов’язкові. Перевіряється також, звідки у нього взялася зброя, адже чоловік не воює, а на Луганщині був в особистих справах.

Нагадаємо, 31 жовтня біля кафе на вул. Червоній у Лисичанську сталася стрілянина, в результаті якої з автомата «Калашникова» був поранений 39-річний мешканець Краматорська. Про цей випадок повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці у Фейсбуці. За даними правоохоронців, потерпілого госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, однак життя йому врятувати не вдалося.

На місці події із зброєю в руках затримали депутата Тернопільської облради, екс-регіонала Павла Федика, пише ternopillive.com.ua. За словами Федика, він нібито побачив під курткою загиблого предмет схожий на зброю, запідозрив його у причетності до бандформувань і вирішив затримати. Проте самодіяльність обернулася  трагедією…