П’ятниця , 19.04.2024

Молотком по голові: так на Тернопільщині вирішили суперечку за жінку

Троє випивак не поділили  жінки. В результаті один з них з проламаним черепом та потрощеними ребрами опинився в реанімації. 

molotok2До Тернопільського відділення поліції повідомлення надійшло від медиків районної лікарні. З Лозової карета швидкої допомоги доправила до медичного закладу 45-річного чоловіка з чисельними важкими тілесними ушкодженнями.

Як розповів заступник відділення поліції Анатолій Стельмащук, за підозрою у вчиненні злочину оперативники  затримали двох односельців потерпілого.

Чоловіки зізналися, що бійку спровокувала сварка через їхню спільну знайому. Спочатку чоловіки разом з подругою випивали, відтак один з гостей запропонував жінці піти з ним. Решту чоловічої компанії обурилася. Почалася сварка.

Предметом розправи над опонентом став молоток. Його до рук вхопив 47-річний лозівчанин, а господар помешкання, в котрого й випивала компанія, допомагав йому, гамселячи потерпілого руками та ногами.

Непритомного гостя завернули в покривало і витягли на вулицю. Були переконані – позбулися опонента назавжди, тому тіло вирішили втопити у річці. Проте сил дотягнути до водойми непритомного не вистачило – залишили посеред подвір’я, де він й пролежав цілу ніч.

Коли розвиднілося,  хтось з лозівчан, проходячи повз обійстя 58-річного односельця помітив непритомного чоловіка. Зателефонував до медиків.

Потерпілого госпіталізували із важкою  черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, травмою грудної клітки, переломами ребер, лівобічнимплевматорексом та іншими важкими ушкодженнями. Лікарі кажуть, шансів вижити у пацієнта небагато.

Менше, ніж у його  кривдників потрапити за грати. Їм інкримінують статтю 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.