Субота , 27.04.2024

Сергій Надал ставить амбітні цілі перед ФК “Тернопіль”. Хоче у прем’єр-лігу?..

6 листопада відбулася зустріч почесного президента ФК Тернопіль Сергія Надала з керівництвом клубу та тренерським штабом.

Надал2 Спершу присутні привітали Сергія Віталійовича з повторним обранням на посаду міського голови, після чого сторони вирішували наболілі проблеми, повідомляє прес-служба ФК “Тернопіль”.

Про те, які питання піднімалися на нараді клубній розповів головний тренер ФК “Тернопіль” Василь Івегеш.

”Наш почесних президент мав претензії загалом до всієї нашої команди, адже його не задовольняє та позиція, яку обіймає ФК Тернопіль після першого кола. 15 місце — це не той показник на який футболістів налаштовували перед початком сезону. На разі поставлено завдання гідно завершити календарний рік, а далі знову будемо зустрічатися і напрацьовувати плани на підготовчий період до весняної частини сезону. Я особисто радий, що президент клуб залишив усю попередню команду управлінців.

Продовжуватимуть допомагати команді Андрій Грицишин та Андрій Дмитрів, які опікувалися нею протягом тривалого часу і з якими ФК Тернопіль досягнув найбільших успіхів у своїй поки, що короткій історії. Також зняті всі інші спірні питання, які не дозволяли нам успішно виступати протягом минулого сезону та початку нинішнього. Не знаю чия в цьому була вина, однак невиправдані звинувачення негативно впливали на психологію футболістів. Сподіваюся, що всі наші біди в минулому, а допоможе нам у цьому в тому числі і прийнятий Верховною Радою закон про боротьбу з договірними матчами”. – розповів Василь Івегеш.

За словами тренера ФК “Тернопіль”, Сергій Надал не так сильно говорив про турнірне становище та набрані очки. Його більше цікавила організація команди та її життєзабезпечення.

“Ми зі своєї сторони вдячні йому за таку увагу до футболу, адже як міський голова в нього, окрім нас, ще багато міських клопотів. Водночас, як нас, так і керівництво ПФЛ тішить той факт, що команда й далі буде існувати. І не лише існуватиме. Сергій Віталійович хоче, щоб ФК Тернопіль ставив перед собою амбітні цілі, при цьому він край негативно ставиться до всякого роду внутрішніх непорозумінь усередині клубу. Переконаний, з поставленим завданням ми справимося, допущені помилки обов’язково виправимо, а футбольна команда своєю грою тішитиме тернопільського вболівальника”. – зазначив Василь Івегеш.