П’ятниця , 19.04.2024

Тернополянам пропонують долучитися до акції “Передплати пресу для захисника України!”

Національний оператор поштового зв’язку “Укрпошта” закликає усіх проявити увагу до бійців, які знаходяться в зоні проведення АТО та проводить акцію “Передплати пресу для захисника України”.

 

передплата2Акція має на меті привернути увагу громадськості до проблем забезпечення доступу військовослужбовців до інформації через вітчизняні періодичні друковані видання та проявити турботу про наших захисників.

Зробити добру справу може кожен бажаючий. Достатньо завітати до відділення “Укрпошти” та оформити передплату для будь-якої військової частини чи шпиталю.

Ви можете передплатити в об’єктах поштового зв’язку будь-яку кількість періодичних друкованих видань на адреси обраних на ваш власний розсуд військових об’єктів.

Участь в акції, за бажанням, можуть брати як фізичні, так і юридичні особи.

Разом з тим, “Укрпошта” постійно піклується про воїнів АТО, так, з  початку воєнних дій на сході країни Укрпошта доставила в зону АТО 60 тонн гуманітарної допомоги.

Слід звернути увагу, що серед ряду інших видань можна також передплатити і журнал “Кросворди по-українськи”, який видається у Тернополі.

У кожному номері цього видання понад три десятки захоплюючих кросвордів, сканвордів та інших видів головоломок. Унікальність цього видання у тому, що більшість завдань, які публікуються у ньому, так чи інакше пов’язані з Україною, з її історію та сучасністю.

Регулярно через львівських волонтерів частину тиражу журналу передається для наших захиснів Вітчизни у військові шпиталі та військові частини. Долучитися до організації цікавого дозвілля наших воїнів можете і Ви.
Передплатний індекс журналу “Кросворди по-українськи”89362.

Пам’ятаймо: наша небайдужість – наша перемога!