П’ятниця , 29.03.2024

У полон бойовиків потрапили двоє бійців з Тернопільщини

За уточненими даними в полоні бойовиків опинилось двоє хлопців з Тернопільської області. Про це у соціальних мережах повідомила волонтер «Офіцерського корпусу» Алла Борисенко.

полон4Троє хлопців ходили у розвідку і були затримані під час виконання бойового завдання. Двоє із них – мешканці Тернопільської області – 29-річний солдат Кодьман Олексій Сергійович із Чортківського району та 31-річний солдат Гулька Василь Миколайович із селища Великі Бірки, Тернопільського району.

Обласний військкомісаріат підтверджив у соцмережі інформацію про полон військовослужбовців з Тернопільщини.

“Тернопільський обласний військовий комісаріат повідомляє про те, що під час виконання бойового завдання, в полон потрапили бійці однієї із військових частин, жителі Тернопільської області.

За словами командування військової частини, з якими військкомат перебуває у постійному зв”язку, на даний час військовослужбовці перебувають на непідконтрольній Збройним Силам території, перемовини про їх звільнення ведуться, у тому числі і за допомогою представників місії ОБСЄ.

Наполегливо просимо ЗМІ з метою уникнення додаткового морального тиску на родини, утримуватися від припущень, здогадок, черпання інформації від приватних осіб, які висувають свої власні припущення та користуватися офіційною інформацією”. – йдеться у повідомленні Тернопільського обласного військового комісаріату.