П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі високопосадовець на пішохідному переході збив жінку з дитиною

Аварія на вулиці Морозенка, що в Тернополі, зібрала чимало перехожих. Люди перекрили дорогу та намагалися на місці розібратися у всіх причинах дорожньо-транспортної пригоди та покарати винних.

дтп-морозенка4Автопригода трапилася у вівторок, 17 листопада, близько 17.00. На лінію “102″ зателефонував невідомий та повідомив про ДТП з потерпілими.

На місце події виїхала група швидкого реагування Тернопільського відділу поліції та керівник обласного управління Нацполіції Олександр Богомол.

При огляді території, де трапилася аварія, стало відомо, що водій Мерседесу на пішохідному переході збив жінку 1967 року народження та п’ятилітню дівчинку.
Потерпілі отримали легкі тілесні ушкодження.

Попередня причина ДТП – погана видимість та дощ, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

дтп-морозенка3дтп-морозенка2

Водій одразу погодився пройти тест на “драгері” на вміст алкоголю. Попередньо чоловік тверезий. Аби остаточно виключити вміст алкоголю, його повезли на освідчення в психоневрологічну лікарню.

Автомобіль транспортували на арештмайданчик.

Цікаво, що у соціальних мережах очевидці аварії повідомляють, що за кермом іномарки був один з тернопільських високопосадовців.